Datum: 26-09-2023 - 21:50
14
me
'23
Uit je BOL gaan met … Inez Boot
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Marit May

Uit je BOL gaan met … Inez Boot

De rubriek waar steeds andere bekende mensen uit Teylingen aan het woord komen. Zij beantwoorden een aantal vragen over zichzelf. Dit keer is het de beurt aan Inez Boot

 

Je jeugdjaren: hoe kijk je daarop terug?


Ik heb altijd een goede jeugd gehad met liefhebbende ouders die er altijd voor me zijn geweest. Echter, als kind was ik altijd erg onzeker en durfde ik niet veel risico's te nemen. Terugkijkend is het moeilijk voor mij om dit te zien als ik het gevoel heb dat het een soort tijdverspilling is geweest. Gelukkig is er in de loop der jaren veel veranderd!

Waar kennen mensen jou van?

Mensen kennen mij misschien van de sportschool waar ik werk. Daarnaast ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als personal trainer en bied ik buiten trainingen aan in Teylingen.

Waar word je gelukkig van?

Ik vind geluk in het zien van iemand die na een training met een glimlach weggaat. Niet alle sporters die ik train komen naar mij toe om af te vallen of fitter te worden. Ik train ook mensen die mentaal misschien wat worstelen en het is een geweldig gevoel om ze te kunnen helpen hun gedachten te verduidelijken.

Welke eigenschap heb je die weinig mensen nog weten?

Weinig mensen weten dat ik zeer gevoelig ben. Veel prikkels hebben invloed op mij en vereisen veel energie om te verwerken. Het positieve hiervan is dat ik een geweldig vermogen heb om me in te leven in anderen en dit effectief kan gebruiken in mijn werk.

Wat zijn je hobby's?

Mijn hobby's zijn boksen, wandelen met mijn hond en gezelligheid met vrienden onder het genot van eten en drinken. Bovendien geniet ik ervan om een luie middag op de bank door te brengen met een goede tv-serie.

Wat zou je willen veranderen?

Niemand is perfect, en ik ben daar zeker geen uitzondering op. Ik heb nog veel te leren om stress in mijn dagelijks leven te verminderen en minder streng voor mezelf te zijn. Het is altijd gemakkelijker om advies aan anderen te geven dan het in je eigen leven toe te passen.

Je bent onlangs begonnen met het geven van personal training. Kun je daar meer over vertellen?

Dat klopt. Ik geef sinds september 2022 personal training. Ik vind het vooral lonend om te werken met mensen die hun mentale welzijn willen verbeteren. Beweging als middel gebruiken om vooruitgang te boeken, is iets wat ik prachtig vind om te zien, vooral omdat ik uit eigen ervaring weet hoe beweging kan helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen. In de toekomst hoop ik mijn bedrijf verder uit te breiden. Voor meer informatie kun je terecht op mijn website: www.personalinez.nl.

Welke  bekende man/vrouw uit Teylingen heeft Inez Boot genomineerd? 

Eerder verscheen: 

Uit je BOL gaan met....burgemeester Carla Breuer. 

Uit je bol gaan met....Anja Jansze

Uit je bol gaan Willemien Wagner

Uit je bol gaan met ....wethouder .Arno van kempen

Uit je bol gaan met ...Joep Derksen 

Uit je BOL gaan met....Ton Wolvers. 

Uit je Bol gaan met Roelof Assies

Uit je Bol gaan met Caroline Dangerman 

Uit je bol gaan met Katja van den Beld. 

Uit je bol gaan met Kees den Elzen.

Uit je bol gaan met Jan Westerbeek

Uit je bol gaan met Henk Vink.

 

Uit je bol gaan met Hans Boere.

Uit je Bol gaan met... Kees van Rijk.

Uit je Bol gaan met... Truus Warmerdam.

Uit je Bol gaan met... John van der Lans.

Uit je Bol gaan met... juf Marit May