Datum: 04-06-2023 - 17:06
06
apr
'23
Benefietconcert voor slachtoffers in Oekraïne, Turkije en Syrië
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Redactie BOL

Benefietconcert voor slachtoffers in Oekraïne, Turkije en Syrië

Kleintje Pils gaat klassiek en zet zich samen met andere bekende musici in om slachtoffers van de oorlog in Oekraïne en de aardbevingen in Turkije en Syrië te helpen. U kunt bij dit unieke concert aanwezig zijn en op deze manier de slachtoffers steunen....

Er is nogal wat aan de hand in de wereld: oorlog in Oekraïne, aardbevingen in Syrië en Turkije. Hierdoor raken miljoenen mensen ontheemd. Het kerkbestuur van de Bartholomeuskerk, Kaleb, de nieuwe dominee Hedda Klip, de Kleine Kerk en de Rotary Club Voorhout hebben de handen ineengeslagen.

Op vrijdag 21 april, vanaf 20:00 uur, wordt in de Bartholomeuskerk een benefietconcert gegeven om de slachtoffers te ondersteunen. De kerk zal open zijn vanaf 19.30 uur. 

TICKETS 

Kleintje Pils | André van Vliet | Arjan & Edith Post | Ensemble Camerata

Kleintje Pils verrast de bezoekers met een klassiek programma en prachtige wereldhits. Tijdens dit 'Prom Concert' treden naast Kleintje Pils de beroemde trompettisten Arjan & Edith Post op. In plaats van het orkest zal een kathedraalorgel worden toegevoegd. Niemand minder dan de bekende André van Vliet zal op dit instrument nog nooit eerder gehoorde magistrale klanken in de Bartholomeuskerk ten gehore brengen. Het Ensemble Camerata van Margreet van Schie zal ook optreden. Zij gaven op 26 februari jl. voor een zeer enthousiast publiek een concert in de Kleine Kerk.

Kom ook, geniet van geweldige muziek en steun de slachtoffers in Oekraïne, Turkije en Syrië

De initiatiefnemers hopen en rekenen erop dat de inwoners van Voorhout massaal naar dit benefietconcert zullen gaan. Dit is een eenmalige gelegenheid om Kleintje Pils klassieke muziek te horen spelen, kennis te maken met prachtige orkestrale muziek én tegelijkertijd het goede doel te steunen. Dankzij de inzet van de Stichting Vrienden van de Kleine Kerk en de Rotary Club Voorhout kosten de toegangskaartjes slechts 15 euro. Kinderen tot 15 jaar kunnen voor 10 euro naar binnen. Tickets zijn online te koop op https://www.eventbrite.com/e/tickets-benefiet-concert-voorhout-600799456347 Tevens voorverkoop bij Primera in Voorhout.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Van de opbrengsten van het evenement worden shelterboxen gekocht, zodat gezinnen weer een droog en veilig onderkomen hebben. Lees meer over dit project op https://www.rotary.nl/voorhout

Wij hopen op een grote opkomst! Namens Rotary Club Voorhout en het bestuur van de Stichting Vrienden van de Kleine Kerk, tot de 21e!

TICKETS

Zie flyer hieronder.