Datum: 27-03-2023 - 16:25
30
nov
'22
Gemeentelijke onderscheiding voor Netty Havenaar – Datema
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings
Foto's Gerard van Steijn - blik op Teylingen

Gemeentelijke onderscheiding voor Netty Havenaar – Datema

Wethouder Reny Wietsma reikte, in het bijzijn van burgmeester Carla Breuer, op woensdag 30 november de ‘Zilveren Barensteel’ uit aan mevrouw Netty Havenaar – Datema (75 jaar) voor haar inzet voor Seniorenvereniging Teylingen. De uitreiking vond plaats bij Restaurant De Engel, tijdens de jubileumviering van Seniorenvereniging Teylingen....

Seniorenvereniging Teylingen

Mevrouw Havenaar – Datema is inmiddels ruim 10 jaar secretaris van Seniorenvereniging Teylingen. In eerste instantie was zij gevraagd om de website en de ledenadministratie van KBO Sassenheim bij te houden. Vanaf dat moment is haar takenpakket steeds verder uitgebreid.

Op dit moment organiseert en notuleert mevrouw Havenaar – Datema zowel (bestuurs-)vergaderingen als ook het overleg met belangenbehartigers en belastinginvullers. Ook levert zij een bijdrage aan de maandelijkse nieuwsbrief voor de leden en stelt zij het jaarverslag behorende bij de Algemene Leden Vergadering samen. Verder organiseert zij diverse activiteiten, waaronder bus- en vakantiereizen en verschillende diners in voor- en najaar en onderhoudt zij contacten met regionale, provinciale en landelijke verenigingen en woont zij vergaderingen van deze verenigingen bij. Bovendien verzorgt mevrouw Havenaar – Datema de ledenadministratie van de afzonderlijke afdelingen van Seniorenvereniging Teylingen.

De Zilveren Barensteel

De gemeente Teylingen wil graag haar waardering laten blijken aan vrijwilligers zoals mevrouw Havenaar - Datema. Zij zijn onmisbaar voor de samenleving. De ‘Zilveren Barensteel’ is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor één van de drie dorpen van Teylingen.

Heeft u ook iets te vieren? Tip de redactie van Blik op Teylingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.