Datum: 02-02-2023 - 11:48

Allemaal Duurzaam Banners 970x250px4 isoleren met korting aangeast

16
nov
'22
ANWB Automaatje 5 jaar in Teylingen
Geschreven door Welzijnskompas
Foto's Redactie BOL

ANWB Automaatje 5 jaar in Teylingen

Welzijn Teylingen startte in 2017 met ANWB Automaatje en in 5 jaar tijd hebben zij vele mensen van A naar B kunnen helpen. Een ANWB Automaatje is meer dan alleen vervoer. Als vrijwillig chauffeur bied je een helpende hand als dat nodig is en zo ontstaan er soms mooie contacten tussen de vrijwilliger en deelnemer. Een dienst die zich in de loop der jaren onmisbaar heeft gemaakt....

Op vrijdag 25 november wordt het jubileum van ANWB Automaatje gevierd in Theater ’t Onderdak te Sassenheim. Alle ANWB Automaatjes worden hierbij in het zonnetje gezet. En daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan nieuwe vrijwilligers die Automaatje willen worden. De vraag naar autoritjes neemt toe en daarom is Welzijn Teylingen opzoek naar nieuwe chauffeurs. Steek jij andere graag een helpende hand toe? Ben je in het bezit van een auto en geldig rijbewijs? Sluit je dan aan bij Automaatjes en kom ook op 25 november as langs voor wat meer informatie en om in gesprek te gaan met onze huidige Automaatjes, zij delen hun ervaringen graag met jou. Goed om te weten is dat de ritjes naar eigen tijd kunnen worden ingepland, je kunt je inschrijven voor de ritjes die beschikbaar komen. Bovendien krijg je een kilometervergoeding voor de afgelegde reis.

Interesse? Wij nodigen je graag uit op onze jubileumbijeenkomst op vrijdag 25 november tussen 16.30 en 17.30 uur in Theater ’t Onderdak te Sassenheim om kennis met ons te maken en onze ANWB Automaatjes. Ben je niet in de gelegenheid om te komen, maar wel geïnteresseerd om ANWB Automaatje in Teylingen te worden? Neem contact op met Welzijn Teylingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel: 0252-231805.