Datum: 03-07-2022 - 22:42
14
dec
'21
Vacature: Junior Productontwikkelaar.
Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Vacature: Junior Productontwikkelaar.

De redactie van Blik op Lisse ontving de volgende vacature: Junior Productontwikkelaar bij Rimboe sauzen.
opleiding en werkervaring zijn niet nodig want je gaat leren in de praktijk! Een fantastische kans dus!....

Over Rimboesauzen
Rimboe Sauzen is een energiek familiebedrijf en we bereiden een breed assortiment aan sauzen in onze fabriek te Sassenheim. We ontwikkelen producten voor de groothandel onder eigen naam of onder en voor private labels. Onze producten worden in verschillende verpakkingsvormen geleverd; van sachets bij ready to go salads tot aan 1000 kg IBC tanks.

Wat je gaat doen in deze rol

Je gaat alles leren wat je moet weten om nieuwe producten te ontwikkelen met oog op culinaire trends en gezondheid. Je gaat je bezig houden met de ontwikkeling van nieuwe sauzen en met het continue blijven verbeteren van bestaande. Je gaat onder leiding werken van een Productontwikkelaar die, specifiek in deze doelgroep, jarenlang ervaring heeft. Onder zijn supervisie ga je experimenteren met de productsamenstelling ten behoeve van de kwaliteit en naar de wensen van de klant, om deze beter te laten proeven, ruiken, aantrekkelijker te maken, de toepassing te vergroten of de verpakking te optimaliseren. Ook houd jij de trends op het gebied van food nauw in de gaten.

Wat we van jou verwachten

Enthousiasme! Opleiding en werkervaring zijn niet nodig want je gaat leren in de praktijk. Je staat aan het begin van je werkende leven en je bent woonachtig in de Bollenstreek. Laat je meenemen in de wereld van productontwikkeling en laat je opleiden door een gedreven en ervaren Productontwikkelaar!

Wat wij jou bieden

We werken in een klein hecht team met een beduidend wij-gevoel. Transparant, toegewijd, aandachtig en iedereen mag zijn of haar zegje doen. Omringt door de lekkerste geuren van kruiden en specerijen, bevind je je bij Rimboesauzen in een werkomgeving die aanspreekt. Met uitzicht over de weilanden en een aangename temperatuur, volop natuurlijk licht en een fabriek die ruim is ingericht. De week wordt regelmatig afgesloten met een vrijdagmiddagborrel en wanneer het weer het toelaat steken we de BBQ aan en staan de Rimboesauzen op tafel.
Voor niets gaat de zon op! Je ontvangt een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, deelname aan onze pensioenregeling en de mogelijkheid om mee te doen aan het fietsplan.

Ben je geïnteresseerd?

Spreekt dit profiel je aan en wil je zelf sfeer komen proeven? Solliciteer dan direct en stuur je motivatie & cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk alle vacatures op Blik op Lisse