Datum: 12-06-2021 - 19:59
09
jun
'21
Gepersonaliseerde uitvaartkist op locatie - Voor een onvergetelijk afscheid
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Gepersonaliseerde uitvaartkist op locatie - Voor een onvergetelijk afscheid

Als nabestaanden heeft u in een korte tijd veel te regelen. U wilt een gedenkwaardig afscheid, een mooi laatste eerbetoon. Ik kan voor u een gepersonaliseerde uitvaartkist creëren. Een uitvaartkist die iets vertelt over uw dierbare....

Onvergetelijk afscheid

Mijn naam is Laura van de Vijver. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om fijne herinneringen te hebben aan een uitvaart. Mijn missie is daarom nabestaanden te helpen een fijne herinnering over te laten houden aan de uitvaart. Ik vind het zelf heel belangrijk om terug te kunnen kijken op een prachtige ceremonie, waarvan ik denk; dit hebben we met elkaar mooi verzorgd. Dat is toch een fijn begin van het rouwproces.
Hoe personaliseren we de uitvaartkist
Om een goed beeld te krijgen van uw dierbare start ik met een persoonlijk gesprek. Als u dat prettiger vindt kan dit ook via uw uitvaartverzorger. Zo krijg ik een goed beeld van wie uw dierbare was en waar hij/zij zo van hield. Na ons gesprek maak ik een mooi passend ontwerp. Deze stuur ik u uiteraard eerst ter controle toe. Nadat u helemaal tevreden bent, zal de print worden afgedrukt. Vervolgens kom ik de afbeelding persoonlijk, binnen 48 uur op locatie wrappen.

Wat is wrappen eigenlijk precies?

Wrappen is het inpakken van een object door middel van een speciale folie met een hechtende lijmlaag. De printfolie en laminaat die ik gebruik is pvc vrij en de lijmlaag is op waterbasis. Zo is het proces ecologisch verantwoord en dus geen belasting voor de aarde.

Ervaring en persoonlijke betrokkenheid

Als signwriter en ontwerper heb ik ruim 15 jaar ervaring in zowel Nederland als Australië.
In september 2020 ben ik mijn lieve vriendin Florien, verloren. Vlak na haar overlijden kreeg ik de aanvraag voor het wrappen van een uitvaartkist. Dit heeft zo'n indruk op mij gemaakt om zoiets waardevols voor iemand te maken, dat ik het niet los kon laten en al snel wist: dit wil ik voor mensen doen! Voor de persoon waar de kist voor is, maar ook voor de nabestaanden.

Het hart verwarmen

Wat ik graag wens. Ik wil het hart verwarmen voor de nabestaanden die net een dierbare zijn verloren. Ik wil iets kunnen bijdragen om het afscheid er anders uit te laten zien, dan een standaard uitvaart.
Eentje waar u naar terug kunt kijken; dit hebben we samen mooi gedaan. Dit geeft een fijn gevoel.
Zo hebben wij dit zelf ook ervaren door wat unieke elementen toe te passen aan de uitvaart. Het werd precies zoals Florien was en waar ze zo van hield. Het was niet alleen verdrietig maar ook heel mooi zoals we dat samen met elkaar hebben mogen doen. Het geeft een voldaan gevoel.

Liefde voor de aarde

Naast dat ik alles zo milieubewust realiseer, wil ik ook iets extra's bijdragen. Daarom doe ik bij elke wrap die ik mag maken een WWF donatie.

Foto rechten en info: Laura van de Vijver - studio Hemeltjelief 

Voor een onbezorgde uitvaart bent u bij onderstaande bedrijven altijd aan het juiste adres.

Logo VanderPutten Dunweg donker greenhouse idee 05
Greenhouse, voor al uw rouwwerk

Logo DZ krachtig en 150x100

  logo kleur
Drukkerij Flora  

Uitvaart Bstreek logo

.

  Bloembinderij Van der Hulst Logo 3 x 2   

van der Hulst
voor al uw rouwwerk