Datum: 12-05-2021 - 19:53
04
me
'21
50 Jaar getrouwd.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

50 Jaar getrouwd.

Op 4 mei zijn Bert en Jannie de Winter 50-jaar getrouwd! Op 4 mei 1971 in het huwelijk getreden in het oude stadhuis op de Javastraat in Den-Haag en sinds 1975 woonachtig in de Fazantstraat 100 in Lisse. Er zijn 2 kinderen geboren: Bert (jr.) en Saskia. Bert (jr.) is getrouwd met Marije en zij hebben inmiddels 2 meiden Jolijn en Anne. Saskia woont samen met Pascal en hebben samen een zoon Ties....

Bert (jr): "Mijn ouders vinden het logischerwijs erg jammer dat huidige coronasituatie het niet toelaat om een mooi feest te vieren dus zou erg mooi zijn als jullie iets hierover zouden kunnen plaatsen.

En dat doen we met veel plezier Bert. De redactie wil het bruidspaar van harte feliciteren.

Kent u mensen in Lisse, Lisserbroek of Hillegom die 25, 50 of 60 jaar getrouwd zijn? Laat het Blik op Lisse weten. Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of  buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) Dit alles kan 'Coronaproof' geregeld worden. We kunnen van tevoren alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden ....

Misschien kunnen wij van Blik op Lisse (BOL) u een mooi alternatief aanreiken. 

geboorte, huwelijk of jubileum?

Het is mogelijk voor particulieren om gratis een geboortebericht, aankondiging van een huwelijk of jubileum, te plaatsen op Blik Op Lisse..

Tip Blik op Lisse. Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan met u contact op om uw wensen door te nemen.

 Er zijn dus geen kosten aan verbonden.