02
apr
'21
Met Pasen is er zoveel mogelijk bij Lowietje Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Met Pasen is er zoveel mogelijk bij Lowietje Lisse.

De Lowietje Groep zit niet stil. Met Pasen voor de deur kan Lowietje Lisse een heerlijk gevulde Paasbox bij jou thuis bezorgen. Ontbijt, Lunch, Diner of High Tea, het motto is nog steeds ... Alles kan. Ook voor een ander bestellen is uiteraard mogelijk. Kijk eens op onze website, en als je daar dan toch bent, vul dan het formulier meteen in .....

 Positiviteit staat bij ons hoog in het vaandel, alles met een glimlach. In deze nieuwsbrief willen wij graag drie nieuwe concepten onder de aandacht brengen.

 Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden met Pasen.

Culinair overnachten bij Hotel Lowietje Lisse

Kom culinair overnachten bij Hotel Lowietje Lisse. In het hart van de Bollenstreek ben je op de perfecte locatie om te genieten van bloeiende bollenvelden, het strand en de (Amsterdamse waterleiding) duinen. Boek een overnachting bij Hotel Lowietje Lisse inclusief een 3-gangendiner op de kamer, echt even weg maar toch ook thuiskomen en genieten van een heerlijk diner.

Boek jouw overnachting via https://hotellowietje.nl/.

Op de fiets met Lowietje

Wij hebben de ideale fietsroutes langs de bollenvelden, het water van de Kaag, de bosrijke omgeving, de langgerekte duinpaden en onze verschillende restaurants en hotel. Je komt hierbij langs Lowietje Lisse, Langs Berg en Dal, de Vogelensangh, de Venneper Lodge en Lowietje aan de Kaag. Bij elke locatie geniet je van iets lekkers te eten en te drinken.

Kies je voor het huren van een elektrische fiets dan is het startpunt bij Lowietje Lisse. Wil je eropuit op je eigen fiets kun je starten bij een vestiging naar keuze. Ervaar de omgeving en alles wat we te bieden hebben.

Neem voor de zekerheid de lader van je fiets mee, zodat je niet met een lege accu komt te staan. Bij alle vestigingen hebben wij de mogelijkheid om de accu op te laden, ook is er toiletbezoek mogelijk.

De volledige route is 70 kilometer en hiermee verbrand je maar liefst 1200 calorieën! Ook kan de route verkort gefietst worden, dan is de route 40 kilometer.
De ideale tijd om te starten is tussen 09:00 en 11:00 uur.

Fietstocht op je eigen fiets
70 km – 33,5 euro | 40 km – 21,5 euro

Fietstocht inclusief het huren van een elektrische fiets

70 km - 55,5 euro | 40 km - 43,5 euro

Reserveer via telefoonnummer 0252-433030 minimaal 24 uur voor vertrek om teleurstelling te voorkomen. Kijk voor meer informatie op www.lowietje.nl.

Lowietjes bollenrally

Binnenkort start Lowietjes Bollenrally; een corona-proof activiteit voor iedereen. Je gaat er samen met je vriend, vriendin of gezin op uit! Met een routeboek op schoot navigeer je en los je verschillende puzzels op.

Je komt over de mooiste wegen en laat je verrassen door het prachtige landschap van de Bollenstreek. Tijdens de route kom je langs verschillende restaurants. Je rijdt langs de vestigingen Lowietje Lisse, de Vogelensangh, Langs Berg en Dal, de Venneper Lodge en Lowietje aan de Kaag. Op iedere locatie staat er iets lekkers voor je klaar. Op het eindpunt geniet je van onze welbekende 'Biefstuk Lowietje'.

Behaal jij de meeste punten in ons klassement? Dan win je een cadeaubon van 50 euro.

De kosten voor deze rally bedragen 75 euro per persoon. Reserveer via telefoonnummer 0252-433030. Kijk voor meer informatie op www.lowietje.nl.