Datum: 12-06-2021 - 19:46
19
dec
'20
Uit je BOL gaan met.....Lidwien van Eijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Uit je BOL gaan met.....Lidwien van Eijk.

De  rubriek waar steeds andere bekende mensen uit Lisse en Lisserbroek aan het woord komen. Zij beantwoorden een aantal vragen over zichzelf.
Dit keer is het de beurt aan ......Lidwien van Eijk.

Van wie ben je er een?

Ik ben de negende uit een gezin van 11: ik heb 6 broers en 4 zussen waarvan 1 zus een paar jaar geleden is overleden en dat is een groot gemis.
Mijn vader was Jacques van Noort en hij was vrachtwagenchauffeur en mijn moeder was Crina van Noort- Hoogendoorn en zij had het natuurlijk heel druk met het huishouden en de kinderen.

Je jeugdjaren: Hoe kijk je hierop terug?

Toen ik 3 was zijn we verhuisd van de Wagenstraat naar een mooi groot nieuw huis in de Anemonenstraat . Daar woonden nog meer grote gezinnen dus daar werd heel veel buiten gespeeld . Ik heb een hele fijne jeugd gehad daar. We zaten allemaal op de Agathaschool en de Jozefschool dus we liepen met z'n allen naar en van school. Heel soms bracht mijn vader ons met de vrachtwagen naar school en dat was natuurlijk heel leuk. In vakanties mochten we met hem mee op de vrachtwagen: voor mijn moeder lekker rustig en wij vonden het geweldig.

Een ontroerend, emotioneel moment.

Mijn moeder is op veel te jonge leeftijd overleden en dat was toch wel een heftige periode.
De geboorte van de 3 kinderen blijft je natuurlijk altijd bij maar een jaar geleden zijn we opa en oma geworden van Daan en dat is zo mooi om mee te maken.

Sinds bijna 13 jaar ben ik eigenaar van Wol en Zo en eigenlijk vind ik alles leuk om te doen: kleding maken voor mezelf en tegenwoordig ook voor Daan natuurlijk, breien en haken. Het is allemaal leuk om te doen en heel rustgevend.

Waar word je gelukkig van?

Als we met ons gezin bij elkaar zijn en het goed gaat met iedereen. Ieder jaar houden we familieweekend met de broers en zussen met aanhang en op nieuwjaarsdag met de hele familie de nieuwjaarsborrel.
Helaas kan dat dit jaar allemaal niet !

Welke eigenschap ik heb die weinig mensen nog weten?

Geen idee... volgens mij ben ik een open boek!

Wat zijn je hobby's?

Mijn hobby's zijn natuurlijk handwerken en lezen en ik heb vanaf mijn 15e gevolleybald. Helaas kan dat nu niet meer, maar ik blijf er wel bij betrokken door het organiseren van volleybaltoernooien 1 x per maand en onze zoons volleyballen allebei ook nog.

Heb je een to do list?

Ik heb eigenlijk geen to do list. Gewoon gezond blijven.

Wat ik nog kwijt wil:

Wees lief voor elkaar en blijf gezond!

Welke  bekende (man/vrouw) voor Lisse(rbroek) heeft Lidwien van Eijk genomineerd?