Datum: 16-01-2021 - 01:15

Webbanners 700x80p Lisse

01
dec
'20
Een feestfile als verrassing voor de verjaardag van Lia.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Een feestfile als verrassing voor de verjaardag van Lia.

Dinsdag 1 december werd Lia Hassing 80 jaar. Ze is een bekende Lisser van de carnavalsvereniging de Gaapstokken, als actief lid van speeltuinvereniging de Engel (kinderspelen, sjoelen, klaverjassen, bloem mozaïeken maken etc)  en als zangeres van dameskoor de Bollen Mina's, waar ze altijd voor heerlijke koffie zorgt....

Ook is ze actief sportster in zwembad de Waterkanten. Vroeger was ze ook heel actief bij de scouting in de Zilk. Een duizendpoot dus.

Lia wilde haar verjaardag groot vieren, maar door corona is alles natuurlijk anders. En daarom leek het Anneke Augustinus een leuk idee om haar te verrassen. Haar kaartclub kwam even na tien uur bij haar langs in de van Speijkstraat en las een fantastisch gedicht voor in de voortuin. Om half elf reden er auto's langs haar huis om haar te feliciteren.

Anneke. "Toch nog bijzonder om zo een verjaardag te vieren in deze tijd."

De redactie wil Lia van harte feliciteren met haar verjaardag.

Dank aan Anneke Augustinus voor de informatie en tip.

foto's: Rob Sebel fotografie.

Geboorte, huwelijk, speciale gebeurtenis, overlijdensbericht of jubileum?

Kent u mensen in Lisse, Lisserbroek of Hillegom die 25, 50 of 60 jaar getrouwd zijn? Laat het Blik op Lisse weten. Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of  buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) Dit alles kan 'Coronaproof' geregeld worden. We kunnen van tevoren alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden ....

Misschien kunnen wij van Blik op Lisse (BOL) u een mooi alternatief aanreiken. 

Het is mogelijk voor particulieren om gratis een geboortebericht, aankondiging van een huwelijk of jubileum te plaatsen op Blik Op Lisse. Ook kunt u een rouwkaart kosteloos laten plaatsen op de site.

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.