Datum: 04-12-2020 - 14:44

Webbanners 700x80p Lisse

 

21
nov
'20
Sint en Piet Autopuzzelrit top idee om Sint te ontvangen. ( FOTO'S)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Sint en Piet Autopuzzelrit top idee om Sint te ontvangen. ( FOTO'S)

Op zaterdag 21 november kwam Sint met zijn grote Pietenclub naar Lisserbroek. Dit jaar reed Sinterklaas niet rond, maar reden de kinderen een autopuzzelrit. Hoe leuk is dat! Sint, Pieterbello, Piet Za en alle. andere Pieten keken er enorm naar uit. Ook de commissie Sinterklaas Lisserbroek had er veel zin in......

De start van de tocht was bij de Ree' aan de Kruisbaak. Daar waren 3 Pieten aanwezig om iedereen op te wachten. Daar ontving men een routebeschrijving en een nieuw visitekaartje van Blik op Lisse ( met dank aan Drukkerij Flora), zodat iedereen wist waar de foto's later terug te zien waren.
Direct na vertrek stond er al een Piet met de eerste letter van het puzzelwoord, de letter P. Duidelijk pijlen langs de route gaven de juiste richting aan.

Gedurende de tocht van circa 45 tot 60 minuten passeerde men zo 20 Pieten en was er een aantal activiteiten. Bij James autoservice stonden 4 Pieten en moesten de kinderen proberen een cadeau door een hoepel te gooien. Vervolgens stonden er bij de Vuurdoornstraat 2 Pieten met een letter en ging de tocht verder via Turfspoor. Daar stonden 4 Pieten en ontvingen de kinderen een zakje snoep. Alles op anderhalve meter afstand en dus was de staf een handig hulpmiddel om deze afstand te kunnen overbruggen. Via de Lisserdijk kwam men weer in de bebouwde kom. Bij de Torkuidstraat wachtten 3 Pieten de kinderen op en liep de PIet met de auto mee om een praatje te maken. De autopuzzelrit eindigde bij de Meerkoet waar Sint met 3 Pieten stonden.

Complimenten aan de werkgroep Sinterklaas Lisserbroek en dank aan Monique de Geus, Paul Croese en Rob Sebel voor het maken van de foto's en Anique van Popering voor het maken van de film en Arja Luijk voor extra aanleveren van visitekaartjes en Debbie Diepenhorst voor de communicatie vanuit Commissie.

Later volgen meer foto's en video.