Datum: 04-12-2020 - 15:33

Webbanners 700x80p Lisse

 

21
nov
'20
Loop en ren mee voor het goede doel.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Loop en ren mee voor het goede doel.

Roparunteam 114 van team Bollenstreek houdt een beweegbingo om geld in te zamelen voor Stichting Roparun. De beweegbingo is een virtueel evenement waarbij het de bedoeling is dat deelnemers individueel of met meerdere personen, zolang het binnen de coronamaatregelen past, 45 minuten wandelen, hardlopen of fietsen en daarbij proberen zoveel mogelijk vakjes van de bingokaart af te strepen....


Iedereen kan meedoen tussen 15 november en 15 december. Juist in deze gekke tijd is in beweging blijven heel belangrijk.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Dit bedrag komt geheel ten goede aan Stichting Roparun. Er kan betaald wordeb door de QR-code te scannen of op de knop ‘betalen’ te klikken. Maak hier een screenshot van en stuur deze mee in de bijlage. Dit is nodig om de inschrijving te voltooien. Vul de rest van de vakjes in en druk op ‘Aanmelden’.

De spelregels

Deelnemen kan na inschrijving en betaling van 15 november t/m 15 december. In deze periode wandel/fiets/hardloop je één keer 45 minuten achter elkaar. Meerdere malen meedoen kan met een nieuwe inschrijving.
De activiteit wordt bijgehouden via een sportapp (Strava, Runkeeper, Polar, Garmin). Een screenshot van de app mail je samen met een foto van de bingokaart naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De inzending moet uiterlijk 15 december om 23:59 uur binnen zijn. Er zijn meerdere prijzen te winnen bij deze gezonde activiteit.
Aanmelden kan via https://www.teambollenstreek.nl/beweegbingo/ 

Afbeelding van Jori Samonen via Pixabay