Datum: 16-01-2021 - 00:47

Webbanners 700x80p Lisse

01
dec
'20
Baaij breidt uit: ruime afhaalmogelijkheden tijdens de feestdagen.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Baaij breidt uit: ruime afhaalmogelijkheden tijdens de feestdagen.

De feestmaand komt er aan en ook de politiek in Den Haag is er al volop mee bezig. Hoe vieren we dit jaar Sinterklaas? Gaat Sint alleen en op tijd zijn inkopen doen? Ook over de mogelijkheden om Kerst te vieren wordt nagedacht. Mochten we gewoonlijk 2 mensen thuis ontvangen en werd dit later verhoogd naar 3 personen, de regering wil kijken of het mogelijk is om 6 gasten te ontvangen.....

Voorzichtigheid is troef. Een gecontroleerde gezelligheid.
Bij de feestmaand horen ook de inkopen. Niet alleen cadeautjes, maar ook het nodige eten moet ingeslagen worden. Voor bakkers en slagers is het topdrukte. Hoe gaan zij de feestdagenperiode in? Welke speciale maatregelen hebben zij getroffen? Online bestellen, bezorgen, afhalen, of anders?

De redactie van blik op Lisse sprak met Ad Baaij, eigenaar van Baaij Fresh aan de Kanaalstraat.
Nu wil het toeval dat de zaak naast Baaij waar voorheen LJ Sport in zat, leeg komt te staan. In overleg met Richard Landwer van LJ heeft Baaij het pand twee weken kunnen huren van hem. Baaij gaat dit gebruiken als extra verkooppunt. Baaij: "Heel veel producten die we in de voorverpakte zelfbediening hebben liggen gaan we ook in de LJ winkel plaatsen. Gebakken vis of vers moet je gewoon in de huidige winkel blijven halen. Wil je even snel een gourmetschotel of salade halen kan dat in de pop-up winkel. We hebben alles dubbel uitgezet. Daarmee ontlasten we onze eigen winkel." Dit alles vindt plaats in de eerste tien meter van het LJ pand. 

De dertig meter er achter wordt geheel ingericht om het afhaalsysteem te creëren. Er worden drie afhaalbalies geplaatst. Hierdoor kunnen er drie mensen tegelijkertijd geholpen worden.

Online bestellen en ruime afhaalmogelijkheden.

Baaij vervolgt: "Het is ontzettend belangrijk dat mensen vooraf gaan bestellen. Dan weten ze zeker dat ze de spullen hebben die ze willen. Die worden in de nacht allemaal vers gemaakt. Baaij: "We hebben de webshop op de site zo ingericht dat 95 procent van onze producten daar te vinden is. Wij zorgen er voor dat alles donderdag 24 december al vanaf 6:00 uur tot 17:00 uur opgehaald kan worden."

Men kan zowel via de Kanaalstraat als het Meer en Houtplein het pand in om de bestelling op te halen. Vorig jaar stonden de mensen soms tot baker van Maanen buiten. Dat zal dit jaar dus niet nodig zijn.