Datum: 04-12-2020 - 15:34

Webbanners 700x80p Lisse

 

20
nov
'20
Verras iemand met een anderhalve meter zelf samengesteld kerstpakket.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Verras iemand met een anderhalve meter zelf samengesteld kerstpakket.

De gevolgen van de corona golven zijn voor de meeste winkeliers voelbaar. Voor de ene tak meer dan de ander. Lidwien van Eijk van Wol en Zo merkt een duidelijke stijging van de omzet. Ook Ad Baaij van Baaij Fresh heeft niet te klagen: " Het is natuurlijk zuur voor de horeca, maar klanten komen nu een heerlijk stukje vlees halen om zichzelf te verwennen. Daar hebben wij nu iets profijt van"...

 Daarnaast heeft de catering het zwaar en mag er bij de Proeverij niet eens een kopje koffie aangeboden worden. Baaij: "Ik mag het nog wel verhuren voor bijvoorbeeld een vergadering, maar dan moeten zij verder alles zelf regelen." En zo bekeek Baaij andere mogelijkheden, of zoals hij zelf zegt: "Ik belandde in een andere tak van sport." 

Samen met Martijn Claassen van Wereldwijnen werd er soms al samengewerkt bij bijvoorbeeld de catering.Baaij: "Vorig jaar verkocht een aantal rollades met een flesje wijn. Toen het vorig jaar eind november was zei ik tegen Martijn dat we de volgende keer iets eerder even met elkaar moeten gaan zitten, want dit is best wel een leuke samenwerking zo. In oktober kwam ik ineens op het idee van een anderhalve meter doos.

Er staan al verschillende opdrachten uit. Klanten worden welkom geheten in de Proeverij en kunnen zelf hun eigen doos samenstellen. De één wil een rollade, de ander een fles wijn of iets van Rituals. DE anderhalve meter is natuurlijk wel het meest ludieke cadeau dit jaar, maar ook kleine verpakking zijn vanzelfsprekend mogelijk.

Informeer bij Ad Baaij naar de mogelijkheden: 06-52095688 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eerder verscheen: Het anderhalve meter kerstpakket