Datum: 04-12-2020 - 14:58

Webbanners 700x80p Lisse

 

20
nov
'20
Verzamelen van Hartverwarmende post voor de Kerst Tour d`Amour
Geschreven door Welzijnskompas

Verzamelen van Hartverwarmende post voor de Kerst Tour d`Amour

Het Corona virus is de wereld nog niet uit, het wordt sneller donker en kouder en niet iedereen kijkt uit naar de feestdagen.  Wij willen weer laten zien dat er aan een ander gedacht wordt en daarom organiseert WelzijnsKompas de Kerst Tour d`Amour van 14 t/m 18 december....

Kaarten met een mooie boodschap, brieven, tekeningen, gedichtjes, haakwerkjes en andere knutselwerkjes kunnen ingeleverd worden tot 14 december bij onderstaande adressen:

Lisse

• WelzijnsKompas  Nassaustraat 31B (oude Rabobank kantoor) / bij de ingang van het Medisch Centrum Lisse.
• Bril Jan’t  Kapelstraat 2
• Lemon Hill  Heereweg 199
• Bakker van Maanen  Blokhuis 4

Hillegom

• WelzijnsKompas  Abellalaan 1  vlak na de schuifdeuren / aan de ingang aan de kant van Plus Supermarkt.
• Chocolaterie Pierre  Hoofdstraat 138.

Van april tot en met juli zijn twee buurtwerkers ook al op Tour d`Amour geweest door Hillegom en Lisse. De tuk tuk verrasten toen ook inwoners van Hillegom en Lisse met een bezoekje om hen een hart onder de riem te steken in deze voor velen moeilijke, onvoorspelbare tijd. We zorgden voor liefde, warmte, een lach op het gezicht én hartverwarmende post.

Vele Lissers en Hillegommers gaven toen ook gehoor aan onze oproep om hartverwarmende post bij ons in te leveren. Ook nu is deze post weer meer dan welkom, want we gaan in december weer op tour.

Voor vragen of voor ‘Verzoekjes tot bezoekjes’ voor de Kerst Tour d’ Amour kan men terecht bij WelzijnsKompas.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-453 315 45 / 0252 – 757 100.