Datum: 04-12-2020 - 16:03

Webbanners 700x80p Lisse

 

21
nov
'20
Sinterklaas Live via Dorpshart Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Sinterklaas Live via Dorpshart Lisse.

Sinterklaas zal dit jaar helaas de kindjes niet ontvangen in het Pietenatelier in Dorpshart Lisse. Maar Sinterklaas gaat natuurlijk wel graag naar alle kinderen toe. Omdat dat dit jaar niet mogelijk is in het Pietenatelier zal sinterklaas daarom via een livestream alle vragen van de kinderen gaan beantwoorden.....

Daarnaast komt Piet een stukje voorlezen en wie weet doen ze ook nog wel een gek spelletje! Heb jij een brandende vraag aan sinterklaas of piet? Stuur dan je vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sinterklaas zal proberen alle vragen te beantwoorden!

Voor alle tekeningen, knutselwerken en verlanglijstjes heeft sinterklaas ook iets bedacht! Omdat hij ze niet in ontvangst kan nemen in het Pietenatelier staat er in het Dorpshart op het pleintje bij SNS Bank, Lincherie en Hugo Boss een postbus voor sinterklaas. Alle lijstjes, tekeningen en knutsels kunnen hier in gestopt worden en dan worden ze persoonlijk bezorgd bij Sinterklaas. Ze zullen de ingekomen tekeningen, knutsels en lijstjes ook bespreken in de livestream, dus zeker kijken want wie weet komt jouw lijstje wel voorbij!

De livestream zal te volgen zijn via de facebookpagina van Dorpshart Lisse.
- Zaterdag 21 november van 14:00 tot 15:00 uur
- Woensdag 25 november van 15:00 tot 16:00 uur
- Zaterdag 28 november van 14:00 tot 15:00 uur
- Woensdag 2 december van 15:00 tot 16:00 uur

Voor meer informatie en details kijk op www.dorpshartlisse.nl en houd de facebookpagina van Dorpshart Lisse in de gaten voor meer leuke sinterklaasactiviteiten. De livestreams zijn ook terug te kijken via de facebookpagina van Dorpshart Lisse.
Sinterklaas wil natuurlijk geen Corona krijgen en daarom shopt hij natuurlijk lokaal en alleen.