Datum: 04-12-2020 - 15:15

Webbanners 700x80p Lisse

 

17
nov
'20
Bedrijven promoten zich: nieuwe adverteerder bij BOL. (FOTO'S)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Bedrijven promoten zich: nieuwe adverteerder bij BOL. (FOTO'S)

Onlangs heeft Pearle opticiens Lisse zich aangemeld als nieuwe adverteerder bij Blik op Lisse. Wilt u uw bedrijf ook promoten op DE nieuwswebsite van Lisse, Lisserbroek en omgeving?...

Wij heten  Pearle opticiens Lisse van harte welkom.

Pearle geeft je ogen liefde en houdt ze scherp. Draag de mooiste monturen, tofste zonnebrillen en de beste contactlenzen, geselecteerd door onze experts. Of het nu gaat om een montuur uit onze uitgebreide collectie of contactlenzen.

Pearle zorgt voor álle ogen, met of zonder aanvullende zorgverzekering Tot €100 extra brilvergoeding

Bij Pearle heeft iedereen recht op een zorgvergoeding voor een bril. Want iedereen met een basis- of aanvullende verzekering krijgt van ons tot €100 extra brilvergoeding cadeau van ons voor een bril op sterkte.
Je ontvangt €60 cadeau bij aanschaf van een enkelvoudige bril & €100 cadeau bij aanschaf van een multifocale bril.

Kom naar de winkel (Blokhuis 43 - naast de Hema) en pak je voordeel!

PS: Wist je dat je bij Perale opticiens Lisse je zorgvergoeding van je verzekeraar niet hoeft voor te schieten of te declareren? Dat doet Pearle. Kun je je geld weer uitgeven aan andere leuke dingen.

Uw onderneming op een speciale manier presenteren is mogelijk bij:
 'www.blikoplisse.nl'.

Blikoplisse.nl werkt met een compleet nieuw en modern concept. Wij bespreken samen met u nieuwe manieren om goed op te vallen. Daarbij hoeft u niet echt diep in uw buidel te tasten om uw bedrijf toch optimaal te presenteren. Onze bezoekers maken uw netwerk groter!

Wij laten u kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van internet, actief binnen uw eigen regio. Internet is uitgegroeid tot één van de grootste marketingtools van dit moment. Ook u en uw onderneming kunt er niet meer omheen.
Blik op Lisse maakt gebruik van een vernieuwde website en plaatst de nieuwe berichten rechtstreeks op Facebook, zodat de consument direct op de hoogte wordt gebracht van aanvullingen.

Adverteren = Presenteren!

De voordelen van presentatie op onze site op een rijtje gezet:

- Niet gebonden aan dure millimeter ruimte.
- Uw presentatie is altijd in Full-Color eventueel met één of meerdere foto's.
- U kunt snel en op elk moment inspringen op acties.
- Uw nieuwe actie staat binnen enkele uren op onze site in een speciaal daarvoor ontworpen actie pagina.
- Op elk moment kunt u uw actie aanpassen.
- Voor één vast bedrag per maand bent u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zichtbaar.
- U kunt vacatures plaatsen.
- Een link naar uw eigen website, e-mailadres, Facebook, twitter e.d.

Onze site wordt dagelijks aangevuld en bezocht, zodat uw advertentie en actie gezien worden. Adverteren en presenteren op deze site is meetbaar. Wij sturen u een overzicht met het aantal clicks die uw presentatie, dus uw bedrijf, heeft gehad.

www.blikoplisse.nl – een complete website voor en door inwoners van Lisse en Lisserbroek. De website voor bedrijven om reclame te maken, voor verenigingen om hun nieuws te verspreiden.

Blik op Lisse is duidelijk aanwezig binnen de gemeente en werkt samen met nieuwsrubrieken en verenigingen in de gemeente. Tevens zijn we aanwezig om evenementen vast te leggen. Binnen enkele uren staat het evenement op de site, dus super actueel.

Zijn er onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een persoonlijke kennismaking staat bij ons altijd hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk graag een gezicht van de organisatie waarmee u zaken doet.