Datum: 25-10-2020 - 02:08
18
okt
'20
Bruidspaar ontvangt cadeautje van Drukkerij Flora en blik op Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Bruidspaar ontvangt cadeautje van Drukkerij Flora en blik op Lisse.

Nico van Noort en Silvia Hage trouwden vrijdagmiddag 2 oktober op Landgoed Tespelduyn. Blik op Lisse was met een fotograaf aanwezig om de huwelijksvoltrekking vast te leggen. Nico en Silvia ontvingen de foto's en genieten volop van hun wittebroodsweken. Arja Luijk ging namens blik op Lisse nog even bij hen langs. Niet met lege handen natuurlijk.....

Arja had bij Drukkerij Flora als verrassing een boekje laten samenstellen van een tiental foto's die ze gemaakt had.  Arja: " Elly heeft er weer iets moois van gemaakt en heeft er 10 gemaakt voor hen gemaakt met een groet van Flora ......."en Blik op Lisse natuurlijk.
De afgelopen week heeft het bruidspaar het fotoboekje ontvangen.

Foto's met dank aan Arja Luijk.

25, 50 of 60 jaar getrouwd en geen feest?

Blik op Lisse biedt uitkomst. Kent u mensen in Lisse, Lisserbroek of Hillegom die 25, 50 of 60 jaar getrouwd zijn? Laat het Blik op Lisse weten.Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) Dit alles kan 'Coronaproof' geregeld worden. We kunnen van tevoren alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden .... Misschien kunnen wij van Blik op Lisse (BOL) u een mooi alternatief aanreiken. Tip Blik op Lisse.

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan met u contact op om uw wensen door te nemen.

Er zijn geen kosten aan verbonden.