Datum: 28-10-2020 - 00:18

extra vak bovenaan z en z

16
okt
'20
Maandag 19 oktober: SJOELEN voor kinderen van groep 3 t/m 14 jaar
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Maandag 19 oktober: SJOELEN voor kinderen van groep 3 t/m 14 jaar

Woensdag 21 oktober: KNUTSELEN voor kinderen van groep 3 t/m 12 jaar

De knutselgroep heeft weer een leuke knutsel bedacht. Van 14.00 tot 15.00 uur zijn jullie welkom. In verband met de geldende corona-maatregelen moet er ook voor deze middag opgegeven worden. Dit kan via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag naam van het kind, leeftijd en telefoonnummer opgeven. Niet-leden zijn ook welkom maar betalen € 2,50. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus geef je snel op!

Voor deze activiteiten geldt dat ouders helaas niet welkom zijn. De zaal wordt zo ingericht dat de vrijwilligers voldoende afstand tot de kinderen kunnen houden. Waar nodig zullen de vrijwilligers mondkapjes dragen.

De Grote Clubactieloten verkopen wij dit jaar alleen online, op onze Facebook-pagina vindt u de link van de verkoop, heel fijn als wij op uw steun mogen rekenen.

Ook doen we dit jaar mee met de Rabo Club Support. Als u lid bent van de Rabobank kunt u uw stem uitbrengen via de app of site van de Rabobank.

Blijf gezond en hopelijk tot snel !

Bestuur SV Kindervreugd