Datum: 16-01-2021 - 00:41

Webbanners 700x80p Lisse

25
okt
'20
Cursussen en kransenworkshops bij Greenhouse.(+FOTO'S)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Cursussen en kransenworkshops bij Greenhouse.(+FOTO'S)

Onder leiding van Astrid staat bij Greenhouse Noordwijkerhout een team van professionele, ervaren bloemisten voor u klaar om de mooiste arrangementen voor u te maken. Greenhouse is ook het adres voor bijvoorbeeld uw rouw- of bruidswerk........

Naast bloemen, binnen- en buitenplanten hebben wij ook een groot assortiment vazen, potten, manden en schalen. De winkel geeft zoveel mooie plaatjes, die vragen om op de foto gezet te worden. Arja Luijk kon de verleiding dan ook niet weerstaan.

Maar Greenhouse biedt meer!

Workshops.

Kransenworkshop

De gezellige en creatieve kransenworkshops van Greenhouse zijn eind november. De prijs voor de kransenworkshop is inclusief koffie/thee en iets lekkers €40,00 per persoon. Je hebt keuze uit minimaal drie workshopstukken, dan kun je zelf kiezen wat je gaat maken.
De workshopdata voor de kransenworkshop 2020 zijn:

Avond 19.30-21.30 uur
Donderdag 26 november 2020
Ochtend 9.30-11.30 uur
Vrijdag 27 november 2020

Avond van 19:30 tot 21:30 uur
• Donderdag 26 november

Ochtend van 9:30 tot 11:30 uur
• Vrijdag 27 november

Cursussen

Naast workshops houden wij nu ook cursussen op maat. Deze activiteit is bedoeld voor groepen van minimaal tien personen. In overleg met u wordt de lengte van de cursus en het thema waarin uw groep is geïnteresseerd bepaald. U kunt hierbij denken aan de volgende thema’s:

boeketten: technieken en toepassingen
tafeldecoraties
cadeau toepassingen
bruidsversieringen
etc.
U kunt ook zelf een thema kiezen, passend bij uw groep.

Een cursus kan bestaan uit een of meerdere dagdelen. Een cursus bestaat uit modulen: een demonstratie en uitleg, praktijkoefening, het maken van een eigen creatie.

In de cursus is begrepen:

de benodigde ondergronden
een gevarieerd assortiment van de benodigde bloem- en groenmaterialen
alle essentiele accessoires en technische hulpmiddelen, zoals sierspelden, kralen, linten, bloemistentape, draad en gereedschap, enz.
koffie/thee met iets lekkers
Wilt u meer informatie over onze cursussen? Vraag dan een offerte aan.

Vraag een offerte aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..