Datum: 28-10-2020 - 00:54

extra vak bovenaan z en z

14
okt
'20
Activiteiten speeltuin Kindervreugd oktober 2020
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Activiteiten speeltuin Kindervreugd oktober 2020

Hieronder staan alle activiteiten die in oktober in speeltuin de Kindervreugd gehouden worden......

Zoals jullie wellicht op Facebook al hebben vernomen kunnen wij jammer genoeg onze winteractiviteiten voor volwassenen nog niet opstarten! Om de gezondheid van onze vrijwilligers en bezoekers te waarborgen hebben we er voor gekozen om voorlopig tot januari de activiteiten zoals klaverjassen, hartenjagen, sjoelen, darten en bingo niet op te starten. In december kijken we hoe de situatie rond het Covid 19 virus er voor staat en welke richtlijnen er dan gelden van het RIVM en beslissen we of we in januari wel van start kunnen gaan om weer gezellig en veilig met elkaar samen te kunnen zijn. We gaan wel starten met wat kinderactiviteiten op kleine schaal.

Maandag 19 oktober: SJOELEN voor kinderen van groep 3 t/m 14 jaar

Aanvang 19.00 tot 20.00 uur. Niet-leden zijn ook van harte welkom om een keer te komen kijken. In verband met de corona-maatregelen is opgeven voor deze sjoelavond verplicht. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag naam van het kind, leeftijd en telefoonnummer opgeven. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus geef je snel op!

Woensdag 21 oktober: KNUTSELEN voor kinderen van groep 3 t/m 12 jaar

De knutselgroep heeft weer een leuke knutsel bedacht. Van 14.00 tot 15.00 uur zijn jullie welkom. In verband met de geldende corona-maatregelen moet er ook voor deze middag opgegeven worden. Dit kan via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag naam van het kind, leeftijd en telefoonnummer opgeven. Niet-leden zijn ook welkom maar betalen € 2,50. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus geef je snel op!

Voor deze activiteiten geldt dat ouders helaas niet welkom zijn. De zaal wordt zo ingericht dat de vrijwilligers voldoende afstand tot de kinderen kunnen houden. Waar nodig zullen de vrijwilligers mondkapjes dragen.

De Grote Clubactieloten verkopen wij dit jaar alleen online, op onze Facebook-pagina vindt u de link van de verkoop, heel fijn als wij op uw steun mogen rekenen.

Ook doen we dit jaar mee met de Rabo Club Support. Als u lid bent van de Rabobank kunt u uw stem uitbrengen via de app of site van de Rabobank.

Blijf gezond en hopelijk tot snel !

Bestuur SV Kindervreugd