Datum: 27-09-2020 - 15:44
15
sep
'20
Stem ook op Fietsmaatjes Hillegom Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Stem ook op Fietsmaatjes Hillegom Lisse.

Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse doet in 2020 mee aan Actie Warm Hart. Met Actie Warm Hart bepalen de leden van KRO-NCRV(*) welke goede doelen aandacht verdienen. Bij voldoende stemmen maakt de stichting maakt kans op een donatie van € 10.000, € 5.000 of € 2.500.....

Fons van Tongeren uit Hillegom is een van de deelnemers van Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Hij zet zich in om voor Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse zoveel mogelijk stemmen te werven en zo kans te maken op een donatie van € 10.000. Fons vertelt waarom juist deze stichting dit financiële steuntje in de rug van de KRO-NCRV zo verdient.


“Onze stichting maakt het mogelijk dat mensen die niet zelfstandig kunnen of willen fietsen, toch samen met een fietsmaatje op een duofiets in de omgeving kunnen fietsen. Ook voor mensen die door omstandigheden in een isolement dreigen te komen, is dit een prachtige manier om in contact te komen met anderen. Tegelijkertijd biedt de stichting aan vitale en sociaal bewuste mensen, een gezonde, gezellige en zingevende vrijwilligersmogelijkheid als Fietsmaatje.
Het geld zal besteed worden aan de aanschaf van duofietsen, zodat wij nóg meer gasten de kans kunnen geven om gezellig met onze vrijwilligers een rondje door de regio te fietsen.

We fietsen in deze tijden van COVID-19 met schermen en we volgen de coronamaatregelen op. Zo kan Fietsmaatjes Hillegom Lisse inwoners weer wat uit hun isolement halen en blij maken. Wij zijn een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die graag sámen met onze gasten een fantastische en vooral gezellige tijd willen hebben”.

Tot en met 14 november a.s. kunt u op Fietsmaatjes Hillegom Lisse stemmen via deze link.

(*) U kunt ook stemmen als u geen lid bent. De redactie van Blik op Lisse (BOL) heeft ook haar stem uitgebracht en is geen lid van de KRO-NCRV.

Meer informatie over Fietsmaatjes.nl