Datum: 18-09-2020 - 13:31
16
sep
'20
Nog een bruidspaar 50 Jaar getrouwd.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Nog een bruidspaar 50 Jaar getrouwd.

Piet Schutte en Ineke Schutte-Van Dijk zijn 16 september precies 50 jaar getrouwd. Ineke is geboren Lisser, opgegroeid in De Engel. Dochter van Jacob en Lena van Dijk, die een sigarenwinkel aan de Heereweg hadden. Piet is geboren in Amsterdam. Ze hebben elkaar ontmoet op een kamp eind jaren 60. Piet kwam op de fiets uit Amsterdam naar De Engel......

Wietse: "Na hun trouwen zijn ze gaan wonen aan het Jacob van Ruysdaelplein waar Jelle is geboren in 1973. Daarna verhuisde het gezin naar de Fazantstraat waar ik ben geboren in 1977. Daar wonen ze nu nog steeds."

Zowel Ineke als Piet werkten in het onderwijs: Ineke is jarenlang kleuterleidster geweest en Piet wiskunde docent op het Fioretti.

hobby's

Wietse: "Ineke houdt van handwerken en is een natuur mens. Werkt nog steeds als vrijwilligster bij de Heemtuin. Piet maakt graag video's en houdt van fotografie. Zijn grote hobby is alles wat met treinen te maken heeft. Hij gaat in oktober met Jelle een treinreis door Polen maken. Samen reizen ze graag door Europa in hun camper."

Het feest werd 's middags met de 2 kinderen, aanhang en 6 kleinkinderen gevierd. Wietse: "Veel familie en vrienden zijn op gevorderde leeftijd en de RIVM richtlijnen worden gevolgd."

De redactie wil het bruidspaar en familie van harte feliciteren en hen een fijne dag toewensen.

Dank aan Wietse en Jelle Schutte voor het aanleveren van tekst en foto.

Dat verdient een bloemetje van Greenhouse. 

25, 50 of 60 jaar getrouwd en geen feest?

Blik op Lisse biedt uitkomst. Kent u mensen in Lisse, Lisserbroek of Hillegom die 25, 50 of 60 jaar getrouwd zijn? Laat het Blik op Lisse weten.Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) Dit alles kan 'Corinaproof' geregeld worden. We kunnen van tevoren alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden .... Misschien kunnen wij van Blik op Lisse (BOL) u een mooi alternatief aanreiken. Tip Blik op Lisse.

Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan met u contact op om uw wensen door te nemen.

Er zijn geen kosten aan verbonden.