Datum: 27-09-2020 - 15:39
14
sep
'20
Skeeler4daagse in Lisserbroek.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Skeeler4daagse in Lisserbroek.

Van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 september 2020 houdt de ijs- en skeelerclub Lisserbroek haar traditionele en supergezellige skeeler avond4daagse voor de jeugd tot 15 jaar. Voor leden is deelname gratis, overige deelnemers betalen € 1,00 per avond. Tijdens het rijden van de rondjes op de skeelerbaan van Lisserbroek aan de Hillegommerdijk 53 krijgt elke deelnemer drinken en na afloop iets lekkers....

De avondvierdaagse start op dinsdag, woensdag en donderdag om 19.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Inschrijven kan elke avond vanaf een half uur voor de start van de vierdaagse.

De afsluitende vrijdagavond wordt een feest. Vanaf 18:00 uur (inschrijving vanaf 17.30 uur) worden er spelletjes gedaan gevolgd door een gezamenlijke maaltijd met patat en andere lekkernijen, een bingo en als laatste het klapstuk van deze avond: skeeleren in het donker waarbij niet de baan maar de deelnemers zelf verlicht zijn. Uiteraard zetten we de leukst verlichte deelnemers in de schijnwerpers en belonen hen met een leuke prijs. De avond duurt tot 22.00 uur. Op de Skeelerbaan in Lisserbroek skeeler je veilig. Daarom is het dragen van een helm verplicht en skeeler je heel stoer met kniebeschermers, pols en armbeschermers.
Voorgaande jaren hebben veel kinderen met heel veel plezier deelgenomen aan dit leuke en uitdagende evenement.

Meer informatie is te vinden op de website van de ijs- en skeelerclub Lisserbroek.