Datum: 27-09-2020 - 14:50
14
sep
'20
De sprong van het 9-jarige kind - Infoavond .
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

De sprong van het 9-jarige kind - Infoavond .

Kinderen maken tussen de 8 en 10 jaar een bijzondere ontwikkeling door. Een ommekeer, die voor onzekerheid en stabiliteit kan zorgen. Bij het kind, maar ook bij de ouders. Leefde het kind eerst nog in een soort ‘paradijselijke kindertijd’, nu wordt het kind zich bewust van zichzelf en de wereld. Erbij horen wordt belangrijk, waarbij het ook de tijd wordt van pesten en meidenvenijn.....

Het is de tijd van de sprong willen maken, maar nog wiebelen. Groot en tegelijk klein willen zijn.

Iedere donderdagavond is het infoavond bij Bewust Bollenstreek. Een professional van dit netwerk geeft een interactieve lezing, om op holistische wijze bewustzijn te brengen op een onderwerp. Passend in deze veranderende tijd. Donderdag 17 september a.s. is het de beurt aan talentcoach Annette Damman van Licht-op-Talent, zelf jarenlang ook in het onderwijs werkzaam geweest. Ze geeft heldere informatie, met praktische tips én ruimte voor persoonlijke vragen. Voor wie het kind beter wil begrijpen én leert om te gaan met de sprong van de 9-jarige.

De inloop start om 19.30u, de informatieavond start om 20.00u en duurt tot 21.30u, met een korte pauze. Kaarten á € 10 (incl. thee en lekkers) kunnen gereserveerd worden via de agenda op www.bewustbollenstreek.nl.

Afbeelding van Adina Voicu via Pixabay