Datum: 01-12-2020 - 19:50

Webbanners 700x80p Lisse

 

09
sep
'20
Seniorenactiviteiten weer begonnen.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Seniorenactiviteiten weer begonnen.

Vanaf maart 2020 werden alle activiteiten stilgelegd vanwege Covid-19. Voor de senioren die met veel enthousiasme deelnamen aan de seniorensoos en de seniorenmaaltijden was dat heel vervelend. Echter goed nieuws: zowel de seniorensoos op de dinsdagmiddag als de seniorenmaaltijd zijn weer van start gegaan of gaan weer plaats vinden.....

Op 8 september begon het nieuwe seizoen met de soos. Alles onder speciale richtlijnen en met een max. aantal deelnemers. Vooraf aanmelden was dan ook noodzakelijk. 

Belangrijk om deel te nemen aan de senioren soos is dat je geen klachten hebt die te maken hebben met Covid-19. Als je die wel hebt blijf je thuis en laat je je testen. In dorpshuis De Meerkoet gelden strenge hygiënische maatregelen. Door echter met elkaar rekening te houden en de richtlijnen goed op te volgen kon er op de dinsdagmiddag weer een soos gehouden worden. Ook de maaltijden wordt als proef opgestart. 

De senioren waren zichtbaar blij dat de soos weer was begonnen. 40 personen genoten van het samenzijn: biljarten, bridgen, klaverjassen, rummykub en gezellig babbelen met elkaar.

Tekst en foto's met dank aan Paul Croese