Datum: 27-09-2020 - 16:02
10
sep
'20
Activiteiten speeltuin Kindervreugd september 2020
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Activiteiten speeltuin Kindervreugd september 2020

Hieronder staan alle activiteiten die in september in speeltuin de Kindervreugd gehouden worden......

Vrijdag 18 september: Disco

In samenwerking met de Harddraverijvereniging houden wij een gezellige disco. Aanvang 19.00 tot 20.30 uur. Voor iedereen van 4 tot en met 12 jaar.
Let Op: in verband met de geldende Corona maatregelen is opgeven voor deze disco verplicht! Dit kan via de site van de Harddraverij: Feestweeklisse.nl Vol is Vol!
Helaas zijn er i.v.m. de geldende Corona maatregelen geen ouders toegestaan bij deze disco.

Zaterdag 19 september: Doelschieten

Aanvang 13.30 uur voor de kinderen t/m 12 jaar. Rond 14.00/14.30 uur is het de beurt aan iedereen van 13 jaar en ouder. Inschrijven kan vooraf via de site van de harddraverij: Feestweeklisse.nl en ook ter plaatse. Deze activiteit is gratis. Bekers worden beschikbaar gesteld door SV Kindervreugd. Schiet door gaten in een wand!

Woensdag: 23 september: Kinderspelen

Voor kinderen t/m 12 jaar. Vooraf inschrijven kan via Feestweeklisse.nl. Inschrijven ter plaatse kan tussen 13.00 en 14.30 uur. Het spellencircuit kan tot 15.30 uur afgemaakt worden.
Deze spelmiddag is buiten, bij slecht weer kan deze helaas geen doorgang vinden. Mocht het niet doorgaan zal dit via FB en de site van de HDV worden gemeld.

De algemene maatregelen moeten altijd in acht worden genomen:

• Was vaker je handen
• Nies/hoest in je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Schud geen handen
• Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar
• Bij klachten zoals hoesten, keelpijn, verkoudheid en/of koorts, blijf je thuis

Grote clubloten.

Vanaf zaterdag 19 september starten we met verkopen van grote clubloten. Dit jaar komen we niet langs de deur maar verkopen we de loten online. Via facebook en via de bestuursleden zijn de loten te verkrijgen. Voor € 3,00 kunt u een lot bij ons kopen waarmee u onze vereniging steunt. Wilt u zeker zijn van een lot bestel deze dan alvast via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur Sv Kindervreugd

 

Bestuur SV Kindervreugd