Datum: 01-12-2020 - 19:43

Webbanners 700x80p Lisse

 

06
sep
'20
Voorlopige gunning Ter Speckehal en accommodatie FC Lisse.
Geschreven door Gemeente Lisse

Voorlopige gunning Ter Speckehal en accommodatie FC Lisse.

De opdracht voor de nieuwbouw van sporthal Ter Specke en de accommodatie voor FC Lisse is voorlopig gegund aan aannemersbedrijf Den Dubbelden B.V. uit Noordwijk en Vink Installatie Groep B.V. uit Roelofarendsveen. Dat heeft het college van burgemeester en wethouders van Lisse deze week besloten....

De gemeenteraad van Lisse stemde afgelopen jaar onder het motto ‘samen apart’ in met de nieuwbouw van de nieuwe Ter Speckehal, de accommodatie van FC Lisse bestaande uit kleedkamers en de kantine en een gezamenlijk entreegebied dat de Ter Speckehal en accommodatie met elkaar verbindt.

Dit ontwerp maakt het mogelijk dat de gemeente eigenaar wordt van de Ter Speckehal en FC Lisse van haar eigen accommodatie. Eind van dit jaar zal met de bouw worden gestart. Het plan werd de afgelopen tijd aanbesteed en wordt de komende tijd in samenwerking met de aannemers verder uitgewerkt.

Wethouder Kees van der Zwet is enthousiast over het resultaat van de aanbestedingsprocedure. “We hebben een aannemer en installateur uit de regio kunnen selecteren. Ik heb het volste vertrouwen dat dit bouwteam een mooi resultaat zal opleveren. Voor Lisse betekent dit project een prachtige verbetering van de sportmogelijkheden en daar ben ik erg blij mee.”

De gunning wordt definitief na afloop van de bezwarenperiode.

Foto's en film: Virtuele sfeerimpressie van de nieuwbouw bij FC Lisse.