Datum: 01-12-2020 - 19:52

Webbanners 700x80p Lisse

 

06
sep
'20
Het Beste Idee van Lisse.
Geschreven door Gemeente Lisse

Het Beste Idee van Lisse.

Gemeente Lisse, Kwadraad, WelzijnsKompas en het Lokaal Fonds bieden inwoners van Lisse de kans om Lisse (nog) socialer en leuker te maken. Alle ideeën die een straat of buurt mooier, socialer of gezelliger maken, komen in aanmerking voor het Beste Idee van Lisse. Een jury kiest, uit alle inzendingen, de 3 beste ideeën. De jury bestaat uit een medewerker van de gemeente, Kwadraad, WelzijnsKompas en het Lokaal Fonds....

Indienen plan en begroting tot 19 oktober

Inwoners kunnen een plan met begroting indienen en kans maken om dit idee, gezamenlijk, te realiseren. Het plan en de begroting kunnen tot uiterlijk 19 oktober 2020 ingediend worden. Voor het beste idee wordt maximaal een bedrag van € 1.000,- beschikbaar gesteld. De initiatiefnemers van de drie beste ideeën worden uitgenodigd om hun idee te presenteren. De locatie en datum van de presentatie worden op een later tijdstip bekend gemaakt.

Voorbeelden van ideeën

Heel de buurt bakt, een straatbingo een kunst-wandel-route, een boodschappenservice voor inwoners die wegens omstandigheden geen boodschappen kunnen doen, een sportevenement....... Iedereen kan meedenken over behouden en versterken van contact met elkaar in deze 1,5 meter maatschappij. Voor advies kunnen mensen contact opnemen met buurtwerker Dionne Scheepmaker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. of 06-453 315 45.

Voorwaarden en inschrijven

De voorwaarden en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.lisse.nl/hetbesteidee. Ook zijn de voorwaarden en het inschrijfformulier op te halen bij het gemeentehuis Lisse, Heereweg 254, De Bolster, Grachtweg 38 en WelzijnsKompas, Nassaustraat 31B.

Foto's prijswinnaars 2019: Monique v.d. Weijden.