Datum: 01-12-2020 - 19:34

Webbanners 700x80p Lisse

 

06
sep
'20
Informele uitvaart, wat is allemaal mogelijk?
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Informele uitvaart, wat is allemaal mogelijk?

Dinsdag 13 oktober houdt Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg een bijeenkomst over de mogelijkheden van een informele uitvaart. Het verschil met een traditioneel afscheid is de ongedwongen sfeer, waarbij veel ruimte is voor het persoonlijke verhaal. Hoewel een laatste afscheid vandaag de dag steeds vaker een persoonlijk en informeel karakter heeft, vindt de afscheidsdienst toch veelal plaats op een traditionele plek, zoals uitvaartcentrum of kerk...

Maar waarom niet gewoon thuis, in eigen huiskamer of tuin?

Ongedwongen bijeenkomst

Tijdens een ongedwongen bijeenkomst in Hillegom, brengen de uitvaartverzorgers van Van der Putten & Dunweg Uitvaartzorg diverse mogelijkheden aan de orde. En misschien heeft u zelf wel enkele vragen, opmerkingen of ideeën. En dit hoeft niet beladen of akelig te zijn, juist niet!

Want hoe inspirerend kan het zijn om gewoon eens wat ideeën op tafel te leggen. Of te horen met welke vragen een ieder rondloopt. Een afspraak voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek, waarin wij een en ander voor u in kaart brengen, is ook een optie.

Met koffie, thee en wat lekkers, ontvangen wij u graag.

Wanneer: dinsdag 13 oktober Logo VanderPutten Dunweg donker
Tijd: 10.30 – 12.00 uur
Kosten: geen
Waar: Villa Flora
Hoofdstraat 55, 2181 EB Hillegom

Heeft u vragen?

Neem contact op met Van der Putten & Dunweg voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0252 – 413 213.

Wij zien u graag op 13 oktober!

Afbeelding van keesluising via Pixabay