Datum: 16-01-2021 - 00:52

Webbanners 700x80p Lisse

29
aug
'20
Trijntje Oosterhuis treedt op in Floralis.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Trijntje Oosterhuis treedt op in Floralis.

Lieve mensen…wat een bizarre periode waar we ons allen in bevinden. Sinds half maart de ‘intelligente lockdown’ werd geïntroduceerd door de overheid heeft de hele Nederlandse bevolking zijn/haar leven aan moeten passen en is er veel gebeurd.
Het heeft grote gevolgen voor ieder mens. Werk en het sociale leven staan bij ons op het laagste pitje ooit......

Zoals ik altijd zeg “zonder muziek geen leven” en dat is iets dat meteen als een oer gevoel naar boven kwam borrelen toen het leven ‘op slot’ ging.
Alvin en ik hebben er inmiddels heel wat avonden vol muziek op zitten. Voor RTL Boulevard deden we een week lang elke dag live in de uitzending een verzoeknummer voor iemand en doordeweeks spelen we 2-3 avonden samen liedjes, wat te zien is via Facebook en Instagram-LIVE.
Ik hoop dat het een kleine glimlach op jullie gezichten zal brengen en dat we er met zijn allen voor gaan zorgen dat we ondanks de afstand toch met elkaar in contact blijven via Social Media en natuurlijk via muziek.
Op maandag 7 september kom ik naar Theater Floralis in Lisse om in een kleine setting de ‘Love Stream’ LIVE met jullie te delen, tot dan, ik zie jullie verzoeknummers tegemoet!

Zodra de reservering binnen is, sturen wij u een factuur per e-mail. Om opstoppingen bij de kassa te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk het totaal te betalen bedrag vooraf maar uiterlijk 4 september 2020 aan ons over te maken. Zodra de betaling bij ons binnen is, ontvangt u van ons uw stoelnummer. Bij geen tijdige betaling van de factuur, zijn wij helaas genoodzaakt de reservering te annuleren.

Aanvang 19:30 uur. 
Kaarten zijn te verkrijgen via deze link.

Tekst en foto: Floralis.