Datum: 18-09-2020 - 12:58
04
aug
'20
Geef jouw mening over actuele onderwerpen in Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Geef jouw mening over actuele onderwerpen in Lisse.

Wat vind jij van de wegen, het groen, het centrum en andere belangrijke zaken? Word lid van het digipanel en laat het de gemeente weten. In het digipanel sturen we regelmatig digitale vragenlijsten om jouw mening te vragen. Binnenkort vragen we inwoners waar de gemeente in kan bezuinigen of juist geld aan moet uitgeven. Bij ieder ingevuld onderzoek maak je ook nog eens kans op een cadeaubon van Bol....

Meld je aan voor het digipanel.

Informatie
Heb je een vraag? Zie hieronder de meest gestelde vragen. Zit het antwoord daar niet bij? Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wie kan deelnemen aan het digipanel Levendig Lisse?
Het panel is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Lisse, vanaf 14 jaar.

Hoe vaak krijg ik een onderzoek?
Ongeveer 6× per jaar.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Het wijzigen van gegevens kan door rechtsboven in te loggen op de homepage van deze website. Bij ‘mijn gegevens’ kun je de persoonlijke gegevens wijzigen.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?
Klik in het inlogscherm rechtsboven op ‘wachtwoord vergeten’ en vul jouw e-mailadres in. Het wachtwoord wordt naar het ingevulde e-mailadres gestuurd.

Hoe ontvang ik de vragenlijst?
Panelleden ontvangen een uitnodiging per e-mail waarin wordt gevraagd om deel te nemen aan het onderzoek. Via een persoonlijke link in deze e-mail kom je direct bij de vragenlijst.

Kan ik de vragenlijsten ook op papier invullen?
Bij het digipanel Levendig Lisse kunnen de vragen alleen digitaal ingevuld worden. Dit is de meest duurzame manier.

Wat is de beloning voor deelname?
Bij elk onderzoek maak je kans op een van de drie bol.com-cadeaubonnen. Na afloop van elk onderzoek worden de bol.com-bonnen verloot onder drie van de deelnemers. De winnaars worden hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

Wat is het privacy beleid van het Levendig Lisse digipanel?
Gemeente Lisse respecteert de privacy van alle panelleden. Alle resultaten worden anoniem verwerkt en gerapporteerd. Gegevens uit het onderzoek worden nooit aan derden ter beschikking gesteld.