Datum: 06-08-2020 - 09:13
30
jul
'20
Inschrijving kinderrommelmarkt geopend. Let op: VOL=VOL.
Geschreven door Dorpshart Lisse

Inschrijving kinderrommelmarkt geopend. Let op: VOL=VOL.

Op zaterdag 29 augustus is er in Dorpshart Lisse een gezellige Kinderrommelmarkt! Kinderen kunnen deze dag hun oude speelgoed verkopen en zo een zakcentje verdienen. Op kleedjes worden de mooiste spullen uitgestald, van puzzels tot boekjes en van poppen tot spelletjes. Zoek je nog leuk en gebruikt speelgoed om je voorraad aan te vullen? Of ben jij nog op zoek naar nieuw speelgoed of zoek je een specifiek boekje, puzzeltje of spelletje?.....

Dan ben je in op zaterdag 29 augustus in Dorpshart Lisse aan het goede adres. Vanaf 10:00 is de rommelmarkt geopend en presenteren de jongste inwonertjes van Lisse hun spulletjes voor zachte prijsjes. Wie weet heb je gelukt en vindt je net precies waar je naar op zoek bent!

De kinderrommelmarkt heeft vanwege het Coronavirus dit jaar een andere locatie. Omdat in de winkelstraat het helaas niet mogelijk was de kinderrommelmarkt Coronaproof te organiseren is besloten om uit te wijken naar het plein achter de Gewoonste Zaak. De markt gaat om 10:00 uur van start en om 14:00 uur hoopt iedereen ‘los’ te zijn.

De inschrijving is geopend en loopt al storm, dus wil je nog een plekje bemachtigen dan moet je snel zijn. Er is dit jaar namelijk een beperkt aantal plaatsen en vol = vol. Inschrijven is alleen digitaal mogelijk via de website van Dorpshart Lisse.

De toegang is gratis, maar er zijn extra maatregelen genomen. Zo is er een maximum aantal bezoekers op het terrein, worden bezoekers gevraagd vooraf de handen te desinfecteren en wordt er toegezien dat de 1,5 meter wordt gewaarborgd.