Datum: 06-08-2020 - 09:33
28
jul
'20
Uit je BOL gaan met.....Ronald Clemens
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Uit je BOL gaan met.....Ronald Clemens

De  rubriek waar steeds andere bekende mensen uit Lisse en Lisserbroek aan het woord komen. Zij beantwoorden een aantal vragen over zichzelf.
Dit keer is het de beurt aan ....Ronald Clemens

Van wie ben je er een?

Ik ben er één van Jan en Bep Clemens. Onze roots liggen op Kaag eiland waar mijn overgrootvader de boerderij naast van Lent had.

Je jeugdjaren: hoe kijk je daarop terug?

Ik heb een liefdevolle en onbezorgde jeugd gehad. Mijn vader was een druk bezet slager, dat compenseerde mijn moeder geweldig met veel aandacht en liefde. Overigens ben ik van mijn vader ook niets aan liefde tekort gekomen, zeker niet toen hij later wat meer tijd kreeg voor zijn kinderen. Mijn broer Rob is een mooie kerel en kan ik prima mee opschieten, hij is 4,5 jaar ouder dan ik.

Een ontroerend, emotioneel moment uit je leven.

Tsja, dat zijn er heel veel. Ik kom aan emotie niets tekort. Maar een paar weken geleden is mijn moeder geopereerd aan haar hart. Voor mijn moeder heb ik mijn emotie verborgen gehouden maar ik vond het best lastig om haar zo als een zielig hoopje mens te zien na zo’n zware operatie.

Waar word je gelukkig van?

Ik ben een heel blij mens en ik voel mij bevoorrecht. Ik mag heel graag uit eten gaan met mijn vriendin Linda. Wij zijn allebei liefhebbers van lekker eten. Italië is onze grote liefde qua land en eten.

Waar kunnen ze je voor wakker maken?

Een kus van Linda.

Welke eigenschap heb je die weinig mensen nog weten?

Ik kan best wel fanatiek worden als mensen of dieren slecht worden behandeld. Respect voor mens en dier vind ik belangrijk.

Ronald met worstenWaarom moeten mensen zeker naar keurslager Clemens in de Poelmarkt komen?

Mensen moeten zelf hun keuzes maken waar zij hun vlees gaan kopen maar als mensen bij ons kopen, kopen ze een eerlijk en zuiver product, zonder toevoegingen en rechtstreeks van de boerderij. Het is aan mij en mijn team om er voor te zorgen dat onze producten zo goed zijn dat mensen er voor terug blijven komen. Ons motto “je bent net zo goed als je laatst gespeelde wedstrijd”. Elke dag moeten alle producten top verzorgd zijn en vooral lekker.

En wat vind je zelf het lekkerste uit je eigen winkel?

Oei, dat is een lastige. Dan ga ik voor mijn rundvlees wat ik wekelijks uitzoek, samen met mijn vader bij boer Erik Rijling. Ik verbaas mij elke week weer over de uitmuntende kwaliteit en smaak van het rundvlees. Daar kan ik enorm van genieten.

Wat zijn je hobby’s?

Fietsen, mountainbiken, motorrijden, autorijden. Eigen alles wat wielen heeft vind ik prachtig.

Wat wil je zeker nog doen? De zogenaamde to do list.

Ik wil samen met Linda nog heel graag een keer een lange rondreis maken met een camper en op de fiets. Wij houden enorm van de bergen en stappen dan graag op de fiets om ze te beklimmen.

Wat wil je nog kwijt dat hierboven niet vermeld staat?

Als slager heb ik niet mijn bedrijf hoeven sluiten in verband met Corona (COVID-19), daar ben ik heel dankbaar voor. Ik vind het verschrikkelijk dat er veel ondernemers zijn die wel hun bedrijf hebben moeten sluiten. Een broer van mijn vader heeft Corona ternauwernood overleefd en noemde Corona “de hel”. Ik hoop dat mensen hun gezond boeren verstand blijven gebruiken zodat we met z’n allen gezond blijven en een tweede lockdown niet meer nodig is.

Welke  bekende (man/vrouw) voor Lisse(rbroek) heeft  Ronald Clemens genomineerd?