Datum: 06-08-2020 - 08:53
25
jul
'20
Sjors Sportief & Creatief bundelt sport- en cultuuractiviteiten jeugd.
Geschreven door Gemeente Lisse

Sjors Sportief & Creatief bundelt sport- en cultuuractiviteiten jeugd.

Oproep aan sportieve en culturele organisaties om zich aan te melden
Met ingang van het nieuwe schooljaar biedt Team Buurtsportcoaches Lisse basisschoolleerlingen de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met het sport- en cultuuraanbod in Lisse....

Het team doet dit in samenwerking met Sjors Sportief & Creatief en de aanbieders van sport en cultuur. Het Lissese aanbod wordt gebundeld in het boekje ‘Sjors Sportief & Creatief’. Verenigingen en andere aanbieders kunnen zich aanmelden.

Gemeente Lisse en Team Buurtsportcoaches Lisse zetten zich in om sporten en bewegen te stimuleren. Een compleet, overzichtelijk en aantrekkelijk overzicht van het aanbod helpt daarbij. Daarnaast is het belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om kennis te maken met sport-, beweeg- en cultuurmogelijkheden zonder direct lid te hoeven worden.

Sjors Sportief & Sjors Creatief

Sjors Sportief & Sjors Creatief is al in ruim 100 gemeenten door heel Nederland een bewezen formule. Inschrijven is gemakkelijk en zonder administratieve rompslomp. Kinderen mogen het hele schooljaar één of meerdere favoriete activiteiten uitkiezen waarvoor zij (veelal gratis) introductielessen kunnen volgen. Zo krijgen zij de kans om te ervaren wat zij leuk vinden om te doen. Dat kan vervolgens zorgen voor structurele deelname.

Team Buurtsportcoaches op zoek naar activiteiten

Om het project succesvol te maken, roept het team alle sport- en cultuuraanbieders op om zich aan te melden. Hun (naschoolse) activiteit(en) voor kinderen worden opgenomen in het leuke boekje ‘Sjors Sportief & Creatief’. Het boekje wordt vlak na de zomervakantie op alle basisscholen verspreid. Het aanbod wordt te zijner tijd ook geplaatst op de website www.lisseactief.nl.

Meer informatie

Iedereen die meer informatie wil, kan contact opnemen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..