Datum: 09-08-2020 - 19:44
07
jul
'20
Samen het veiliger maken: getuigen gezocht.
Geschreven door Politie Bollenstreek Noord

Samen het veiliger maken: getuigen gezocht.

In de nacht van zondag 5 op maandag 6 juli werd er door een inwoner van Lisse omstreeks 1.45 uur naar de politie gebeld dat drie personen zich verdacht gedroegen op de Wagenstraat. Mede door alertheid van deze melder en het door hem opgegeven signalementen in combinatie met hun voertuig kon niet veel later na een kleine achtervolging op de Willemskade in Lisse een persoon worden aangehouden uit Eindhoven......

Ten tijde van de aanhouding werden onze collega's aangesproken door een onbekend gebleven man die vroeg of de collega's nog op zoek waren naar twee andere personen en deze mogelijk had zien rennen over de Oranjelaan. Deze melder is anoniem gebleven en zouden wij heel graag willen spreken. Bent of kent u deze persoon neem dan zsm contact op met ons bureau van Lisse via 0900-8844!

Inmiddels hebben wij in samenwerking met de recherche niet stilgezeten. Er is onderzoek gedaan naar twee woninginbraken gepleegd op de Voerman en Waterman en een poging inbraak bij een juwelier aan het Blokhuis in Lisse die plaats hebben gevonden in deze zelfde nacht. Ook de aangetroffen auto is in beslag genomen en onderzocht. Dit onderzoek wordt de komende dagen vervolgt. Wij hopen met hulp van u aan extra informatie te komen, waardoor we de eerder genoemde drie personen, waaronder de aangehouden man, kunnen koppelen aan de gepleegde inbraken.

Onze vragen:

Wie is de getuige die twee jongens over de Oranjelaan heeft zien rennen en dit doorgaf aan de collega's?
Wie heeft er in de nacht van zondag op maandag een grijze Volvo in de omgeving van de Oranjelaan zien rijden?
Wie heeft op de Voerman, Waterman of rond het Blokhuis in Lisse personen zich verdacht zien gedragen?
Wie heeft 1 of meerdere personen zich verdacht zien gedragen in Lisse en met name rondom de Oranjelaan?

Bel dan met 0900-8844 en geef aan dat u informatie heeft van proces PL1500-2020196494. Samen maken we het veiliger! 

Uw huis of bedrijf beveiligen tegen ongewenste gasten? Neem dan vrijblijvend contact op met Slotenservice Noordwijkerhout. Wouter van Popering geeft u graag advies.

logo sm