Datum: 09-08-2020 - 19:14
04
jul
'20
Speeltuin Marijke is ook weer open.(+FOTO'S) - RECTIFICATIE
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Speeltuin Marijke is ook weer open.(+FOTO'S) - RECTIFICATIE

Velen keken uit naar 1 juli. De coronamaatregelen zouden dan zo versoepeld zijn dat er weer veel mogelijk is.Speeltuin Kindervreugd in De Engel kon gewoon open blijven, speeltuin Marijke en De Bijenkorf moesten wachten tot 1 juli. En het was meteen druk die woensdagochtend. Een juf van De Akker vierde haar verjaardag in de speeltuin.....

In de speeltuin zelf zijn wat aanpassingen gedaan. Zo is de familieschommel vervangen door een nieuw speeltoestel, dat meteen flink in de belangstelling van de kinderen stond.

Doel(groep)

Speeltuinvereniging Marijke biedt uitgebreid speelplezier aan voornamelijk kinderen van 1 tot en met 12 jaar. De keuze voor deze leeftijdscategorie hangt samen met de speeltoestellen die uitsluitend bestemd zijn voor kinderen van deze leeftijd. Activiteiten die door de speeltuinvereniging georganiseerd worden kunnen echter ook voor andere leeftijdscategorieën bestemd zijn.

Openingstijden

Speeltuin Marijke is door de weeks elke dag geopend van 13:00 uur tot 17:00 uur (met uitzondering van nationale feestdagen)

Agenda - Er zijn nog geen verdere evenementen ingepland..

Eerder verscheen: 
Kinderen springen gat in de lucht bij opening Bijenkorf
Speeltuin Bijenkorf heeft zijn eigen rotonde en trampolines.
Speeltuinen openen weer hun deuren