Datum: 06-07-2020 - 09:50

banner 5 juni gemeente 2

30
jun
'20
Ben jij de nieuwe voorzitter van NME de Groene Bol in Lisse ?
Geschreven door De Groene Bol

Ben jij de nieuwe voorzitter van NME de Groene Bol in Lisse ?

Word jij enthousiast bij het idee om onze stichting en in het bijzonder ons bestuur te leiden? Heb jij zin om NME (Natuur- en Milieu Educatie) de Groene Bol verder op de kaart te zetten?
Wij bieden een organisatie met een groep enthousiaste vrijwilligers en een grote saamhorigheid......

Met ingang van 1 augustus is er een vacature voor de functie van voorzitter. Wij zoeken een voorzitter die beschikt over bestuurlijke ervaring, constructief samenwerkt, communicatief is en affectie heeft met het begrip natuur- en milieu
educatie.
De voorzitter vertegenwoordigt de organisatie naar buiten toe en onderhoudt contacten met de belangrijkste instanties. Bij voorkeur heb je een netwerk met groene en educatieve organisaties in de Duin- en Bollenstreek en wijde omgeving. De voorzitter bespreekt, samen met de overige leden van het bestuur, de verschillende belangen en zorgt voor gezamenlijk gedragen oplossingen.

Ons NME centrum de Groene Bol is een groeiende organisatie en is gevestigd op Landgoed van Kasteel Keukenhof. De activiteiten worden geleid door een coördinator. Het bestuur en de coördinator vergaderen eenmaal per maand.

Interesse? Mail of bel de secretaris Marian Kofoed:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0638 425 239