Datum: 09-07-2020 - 11:36

banner 5 juni gemeente 2

28
jun
'20
Blik Op Lisse feliciteert Blik Op Noordwijkerhout met 10-jarig jubileum.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Blik Op Lisse feliciteert Blik Op Noordwijkerhout met 10-jarig jubileum.

Collega Gidie Vogels van Blik Op Noordwijkerhout viert vandaag het 10-jarig bestaan van de nieuwswebsite. 10 jaar geleden kon Gidie als zelfstandig ondernemer starten met Blik Op Noordwijkerhout, een onderdeel van het concept Blik Op Nederland, waar hij sinds een paar jaar eigenaar van is. Een lokale nieuwswebsite was er toentertijd nog niet in Noordwijkerhout en De Zilk.....

Op de allereerste dag waren er 42 bezoekers, nu komt dat aantal uit op ruim 40.000 unieke bezoekers per maand, en is Blik Op Noordwijkerhout vanaf 2015 elk jaar ruim over de 1 miljoen bezoekers per jaar gegaan. Het jaar 2020 laat het eerste half jaar al zien dat dit een bijzonder jaar gaat worden voor Blik Op.

www.blikoplisse.nl

Blik op Lisse startte 1 april 2017 met een geheel vernieuwd concept. Dit concept is later uitgerold naar de andere blik ops, die hiermee een enorme upgrade kregen.Vindbaarheid van de site is één van de belangrijkste speerpunten. We moeten snel te vinden zijn via de google zoekmachine. Daarnaast moet de site mobielproof zijn en dus passen op ieder scherm.
Adverteerders waardeerden dit en bezoekers wisten de site steeds meer te vinden. De gele jassen van de vrijwillige fotografen zijn in Lisse niet meer te missen.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om bij Blik op Lisse te adverteren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wij leggen u graag vrijblijvend uit wat de werkwijze van BOL is, hoe vaak de site bezocht worden, waar de bezoekers wonen, enz.

www.blikopnoordwijk.nl

Blik Op Noordwijk bestaat sinds 2014. Per 1 januari 2019 is het beheer in handen van Wendy Weijers. Sinds de fusie op 1 januari 2019 met Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk, wordt er nog meer samengewerkt om alle berichten, gericht op de hele gemeente Noordwijk, met alle bezoekers van beide nieuwswebsites te delen. Het bereik is daarmee in alle woonkernen en daarbuiten enorm.

Blik Op Lisse feliciteert Blik Op Noordwijkerhout van harte met het 10-jarig jubileum!

Klik hier om het jubileum artikel van Blik Op Noordwijkerhout (met een terugblik op de 10 meest gelezen artikelen van de afgelopen 10 jaar) te lezen.

(Er is een vacature voor zelfstandige collega's die via de succesvolle formule het nieuws van de gemeenten Teylingen en Hillegom willen verslaan. Wilt u meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..)