Datum: 09-07-2020 - 11:14

banner 5 juni gemeente 2

30
jun
'20
Samen Stil Zijn op het strand van Langevelderslag.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Samen Stil Zijn op het strand van Langevelderslag.

Een viering van liefde en verbinding. Dat is de opzet voor het evenement ‘Samen Stil Zijn’ op zondag 5 juli van Bewust Bollenstreek. Het netwerk, dat zich inzet voor een bewuste, gezonde, duurzame en fijne samenleving in de Bollenstreek, laat op deze manier op passende wijze haar stem horen in deze veranderende tijd. “Een stem van stilte, zodat we onze natuurlijke staat van Zijn herinneren, die Liefde is”, aldus de organisator Angela Roelen....


Vanaf het parkeerterrein van Langevelderslag wandelt men in stilte naar een rustige plek op het strand. Singer/songwriter Dennis Kivit neemt de deelnemers mee in meditatie met zijn warme stem en gitaarklanken. Ook als je nog nooit hebt gemediteerd, ben je van harte welkom. Het gaat om het samen verbinding maken, met muziek én in stilte, in een ontspannen sfeer. Na de meditatie leest Angela Roelen (inspirator Bewust Bollenstreek) een passend gedicht voor uit haar bundeltje LiefdeWerk.

Aanvang 19.00u, sluiting 20.00u. Deelname is gratis. Meer informatie is te vinden op de agenda op de website: www.bewustbollenstreek.nl.