Datum: 09-07-2020 - 11:33

banner 5 juni gemeente 2

22
jun
'20
Jumbo Weeland Lisse gaat vernieuwen!
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Jumbo Weeland Lisse gaat vernieuwen!

Jumbo Weeland Lisse gaat vernieuwen! De supermarkt in winkelcentrum De Poelmarkt krijgt er bijna 150 vierkante meter oppervlakte bij.
Op donderdag 9 juli heropent de vernieuwde Jumbo na een verbouwing van anderhalve week.....

Onderneemster Leonie Weeland “We gaan de winkel vernieuwen en efficiënter indelen voor het gemak van onze klanten. We kijken er naar uit om onze klanten binnenkort weer te verwelkomen in een prachtige frisse winkel!”
Zaterdag 27 juni van 8:00 tot 17:00 uur is de laatste verkoopdag met 50% korting op al het gekoelde vers en diepvries!

Onderneemster Leonie Weeland: “In onze vernieuwde winkel is straks meer ruimte voor de klant, nog meer aandacht voor vers en gemak. Met verse maaltijden, onder meer gegrilde kip, uiteraard nog steeds verse pizza’s en een nieuw en breder assortiment. De nieuwste snufjes zoals een mooi HEMA assortiment, meer en moderne zelfscanners zijn straks ook terug te vinden! Ook nieuw is de inpandige slijterij. Deze heeft dezelfde ruime openingstijden als de winkel.” De vernieuwde winkel heeft straks ook de flessenautomaat vooraan in de winkel, ook zijn de versafdelingen opnieuw en efficiënter ingedeeld en ligt er nog meer assortiment in de schappen.

Leonie vervolgt: “Maar wat uiteraard hetzelfde blijft is het vertrouwde team! Zij hebben er onwijs veel zin in om de klanten straks weer te verwelkomen in onze vernieuwde winkel.”

De eerste 100 klanten ontvangen een boeket bloemen en bij besteding van 25 euro of meer ontvangen alle klanten een gratis appeltaartje op donderdag, vrijdag en zaterdag!”