Datum: 03-07-2020 - 14:44

banner 5 juni gemeente 2

28
me
'20
Bedrijven promoten zich: Bouckaert Slaapcomfort nieuwe adverteerder bij BOL.(+ FOTO'S)
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Bedrijven promoten zich: Bouckaert Slaapcomfort nieuwe adverteerder bij BOL.(+ FOTO'S)

Onlangs heeft een nieuwe adverteerder,  Bouckaert Slaapcomfort uit Noordwijkerhout zich aangemeld bij Blik op Lisse. Wilt u uw bedrijf ook promoten op onze nieuwswebsite van Lisse en Lisserbroek..

Rob en Miriam Bouckaert startten zo'n anderhalf jaar geleden met hun eigen 'beddenzaak'. In het leven van Miriam en Rob spelen bedden een belangrijke rol. Ze leerden elkaar 21 jaar geledenkennen in een slaapkamercentrum in Leiden.Daarna hebben ze veel met elkaar samengewerkt. En nu dus boven het pand van Turk & Roof op het bedrijventerrein Gravendam in Noordwijkerhout. Rob over de samenwerking: "Ik vind het leuker als ze ook in de zaak aanwezig is." 
Met deze stap wilde Rob en Miriam zich meer gaan specialiseren in de beddenbranche Rob: "Het is niet zomaar een boxspring aanschaffen, maar je moet goed kijken wat de klant wil. Laat ze bijvoorbeeld op verschillende bedden liggen. Het is niet zo maar een matras." Hiermee wil Bouckaert Slaapcomfort zich excelleren van anderen. Rob vervolgt: "Bij ons is een klant geen nummertje. Bij verschillende meubelzaken worden zoveel bedden verkocht dat ze niet eens weten wie wie is. Wij zorgen persoonlijk voor de gehele afhandeling. We gaan naar de klanten toe om alles in elkaar te zetten, zowel bedden als kasten."

De klant is dus duidelijk koning bij Bouckaert. De zeer geslaagde kussenactie, waarbij medewerkers uit de zorg een gratis kussen op konden komen halen laat zien dat Miriam en Rob ook hart voor de medemens hebben.

Uw onderneming op een speciale manier presenteren is mogelijk bij:
 'www.blikoplisse.nl'.

Blikoplisse.nl werkt met een compleet nieuw en modern concept. Wij bespreken samen met u nieuwe manieren om goed op te vallen. Daarbij hoeft u niet echt diep in uw buidel te tasten om uw bedrijf toch optimaal te presenteren. Onze bezoekers maken uw netwerk groter!

Wij laten u kennismaken met de onbegrensde mogelijkheden van internet, actief binnen uw eigen regio. Internet is uitgegroeid tot één van de grootste marketingtools van dit moment. Ook u en uw onderneming kunt er niet meer omheen.
Blik op Lisse maakt gebruik van een vernieuwde website en plaatst de nieuwe berichten rechtstreeks op Facebook, zodat de consument direct op de hoogte wordt gebracht van aanvullingen.

Adverteren = Presenteren!

De voordelen van presentatie op onze site op een rijtje gezet:

- Niet gebonden aan dure millimeter ruimte.
- Uw presentatie is altijd in Full-Color eventueel met één of meerdere foto's.
- U kunt snel en op elk moment inspringen op acties.
- Uw nieuwe actie staat binnen enkele uren op onze site in een speciaal daarvoor ontworpen actie pagina.
- Op elk moment kunt u uw actie aanpassen.
- Voor één vast bedrag per maand bent u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag zichtbaar.
- U kunt vacatures plaatsen.
- Een link naar uw eigen website, e-mailadres, Facebook, twitter e.d.

Onze site wordt dagelijks aangevuld en bezocht, zodat uw advertentie en actie gezien worden. Adverteren en presenteren op deze site is meetbaar. Wij sturen u een overzicht met het aantal clicks die uw presentatie, dus uw bedrijf, heeft gehad.

www.blikoplisse.nl – een complete website voor en door inwoners van Lisse en Lisserbroek. De website voor bedrijven om reclame te maken, voor verenigingen om hun nieuws te verspreiden.

Blik op Lisse is duidelijk aanwezig binnen de gemeente en werkt samen met nieuwsrubrieken en verenigingen in de gemeente. Tevens zijn we aanwezig om evenementen vast te leggen. Binnen enkele uren staat het evenement op de site, dus super actueel.

Zijn er onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Een persoonlijke kennismaking staat bij ons altijd hoog in het vaandel. U wilt natuurlijk graag een gezicht van de organisatie waarmee u zaken doet.