Datum: 03-07-2020 - 14:35

banner 5 juni gemeente 2

28
me
'20
Wandel je fit maakt weer een heerlijke wandeling in de omgeving van Lisse.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Wandel je fit maakt weer een heerlijke wandeling in de omgeving van Lisse.

Op dinsdagavond 26 mei werd er weer een leuke wandeling gemaakt met de 7 wandelaars van Wandel je Fit-Lisse. Dit keer liepen de wandelaars mee door de Poelpolder ,3e Poellaan , door De Engel en via de Vennestraat retour naar het winkelcentrum. Respect dat iedereen keurig de afstand van 1,5 meter in de gaten hield......

Helaas komen de koffiepauzes vanwege de corona maatregelen nog te vervallen, maar 8 km wandelplezier en gezellig met elkaar kletsen doet wel erg goed. Franz van Sluijs: "Het buiten leven op zo een mooie avond wordt ook door alle instanties aageraden. heerlijk "

Verzoek om een bezoek tour d'amour

Franz zelf werd maandag verrast met een mooie bos pioenrozen en vele hartjes op het troittoir. Carlijn en Dionne van Welzijnskompas kwamen bij Franz langs om hem te bedanken voor zijn inzet voor de wandelgroep. Franz reageerde verrast: "Dit doet de mens nou goed."

Het is misschien al opgevallen dat de tuk tuk van WelzijnsKompas al weken door Lisse en Hillegom rijdt om haar inwoners een hart onder de riem te steken. Veel mensen hebben zorgen. Dagbesteding is gesloten, operaties worden uitgesteld, vrijwilligerswerk gaat niet door, verzorgingshuizen zijn ‘op slot’ en ...... mantelzorgers hebben het zwaar gezien het zo kan zijn dat de zorgvrager weer volledig thuis woont. Even laten weten dat wij aan deze mensen denken en hen sterkte en veel liefde wensen is belangrijk. Wij merken dat onze betrokkenheid erg wordt gewaardeerd en gaan ook in juni weer vele bezoekjes brengen. Verjaardagen en jubilea worden niet gevierd. Wij willen laten zien dat er aan een ander gedacht wordt. Daarom gaan wij op verzoek langs en brengen een warme groet!

Kent of bent u iemand die zo’n bezoekje kan waarderen? Neem contact op met Team Buurtwerk. Voor een verzoekje tot een bezoekje kan er contact opgenomen worden met WelzijnsKompas 0252-757 100 of met Team buurtwerk van WelzijnsKompas Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-45331545