Datum: 04-06-2020 - 20:36

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

22
me
'20
Switch Your Body is weer open!
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Switch Your Body is weer open!

Juist nu is het het moment om aan je gezondheid en een sterk immuunsysteem te werken. We zijn voorlopig nog niet van het virus af, dus zorg dat je gezond en weerbaar bent! Orthomoleculair Therapeuten waren door de overheid niet verplicht om te sluiten, maar uit veiligheidsoverwegingen (#blijf thuis) heb ik, Miranda Bakker van Switch your body, de afgelopen weken alleen consulten gedaan via (beeld)bellen.....

Uiteraard is het prettiger elkaar persoonlijk te ontmoeten, maar we zullen ons wel aan een aantal regels moeten houden:

• We nemen de regels van het RIVM in acht: handen desinfecteren met handgel (aanwezig in de praktijk) en blijven op 1,5 meter afstand van elkaar.
•Als je je ziek voelt of iemand binnen je huishouden is niet fit, graag de afspraak annuleren. Normaal moet er uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd worden, maar hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. •Deurknoppen, stoelen, e.d. worden regelmatig ontsmet en de weegschaal wordt voor en na gebruik gedesinfecteerd.
•Indien het ook mogelijk is om de afspraak via (beeld)bellen plaats te laten vinden, kies dan voor deze optie bij het maken van een afspraak.

Ik hoop jullie snel weer te zien en kunnen helpen! Indien je afspraak opgeschort was, neem ik persoonlijk contact met je op om een nieuwe afspraak te plannen.

Blijf gezond en veilig. Miranda portret fb