Datum: 04-06-2020 - 18:55

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

17
me
'20
Nederland verstuurde drie keer meer moederdag- en paaskaarten dan normaal.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Nederland verstuurde drie keer meer moederdag- en paaskaarten dan normaal.

De verkoop van kaarten heeft een vlucht genomen sinds de intelligente lockdown. In vergelijking met vorig jaar zijn er drie keer meer paaskaarten verstuurd. Erg veel vraag is er naar kaarten waar een gedicht, lied, Bijbeltekst of spreuk op staat.....

Wenskaart helpt in moeilijke tijd

“Het is een moeilijke tijd waarin we niemand mogen bezoeken. Gelukkig kunnen we met een wenskaart aan iemand laten merken, dat we wél aan ze denken”, vertelt Gert Baaij. “Een kaartje sturen, is iemand bemoedigen en daarmee kunnen we een lichtpunt in iemands leven zijn.” Het bedrijf is gespecialiseerd in wenskaarten met (auteurs-) teksten en levert diverse collecties wenskaarten aan de (christelijke) boek- en vakhandel in Nederland en België.

Steun lokale ondernemers

Er zijn verschillende oproepen gedaan om de plaatselijke winkels te steunen. Ondernemer Gert Baaij is blij met deze koop-lokaal initiatieven en wil mensen graag op het hart drukken om de wenskaarten vooral bij de plaatselijke winkels te kopen. “Dat dragen we altijd al uit, want onze wenskaarten onderscheiden zich -naast het gebruik van mooie Bijbelteksten, gedichten, spreuken of liederen- door ons hoge kwaliteitsniveau en gebruikmaking van fraaie veredelingen”, aldus Baaij. “Dat moet je gewoon ervaren en door een kaart in de winkel vast te houden, merk je dat verschil. En je voelt de emotie: met deze mooie wenskaart ga ik die persoon blij maken. Of: dit kaartje neem ik mee voor mezelf. Maar net als vele andere ondernemers zijn er voor onze klanten moeilijke tijden aangebroken. Juist nu verdienen zij onze steun.”
Met dank aan Jennifer Delano