Datum: 04-06-2020 - 18:34

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

16
me
'20
Succesvolle eerste editie Lissese Thuisbingo krijgt een vervolg
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Succesvolle eerste editie Lissese Thuisbingo krijgt een vervolg

Op zaterdagavond 30 mei houdt Carnavalsvereniging De Gaapstokken een tweede editie van de Lissese Thuisbingo. De naam zegt het al: een bingoavond die deelnemers vanuit huis mee kunnen spelen. De eerste editie van 9 mei jl. was zo’n succes dat de vereniging heeft besloten om een tweede editie te organiseren....

Naast het feit dat de bingo voor deelnemers een leuke avond thuis is, wil de vereniging iets terugdoen voor bedrijven die hen normaal een warm hart toedragen maar nu door de coronacrisis hard worden geraakt. Alle prijzen worden dan ook gekocht bij lokale ondernemers.

Ruim 700 deelnemers speelden op 9 mei mee tijdens de eerste editie mee van de Lissese Thuisbingo. Zij werden door De Gaapstokken getrakteerd op een avondvullend programma met een bingo, een grote loterij en entertainment. De avond werd gepresenteerd door Prins Herman de 2e en Oud-prins René de 3e. Dankzij de deelnemers konden De Gaapstokken bij veel lokale ondernemers prijzen kopen die tijdens de avond werden weggegeven. Ook op 30 mei belooft het een gezellige avond thuis te worden waarin De Gaapstokken wel wat veranderingen gaan aanbrengen in het programma.

Zo worden er 3 rondes bingo gespeeld in plaats van 4 en door het schrappen van 1 ronde willen De Gaapstokken meer prijzen weggeven in de loterij. Hiervoor ontvangt iedereen nu 2 loten i.p.v. 1 waardoor de winkans wordt vergroot. Doordat er meer tijd vrij komt zal de DJ ook meer muziek kunnen draaien die op afstand verzoeknummers draait. Als laatste aanpassing krijgt de avond het thema ‘Summer Houseparty’. De vereniging roept mensen op om zowel hun woonkamer als hun outfit helemaal aan dit thema aan te passen en hiervan een foto in te sturen op 30 mei. De foto van het leukst versierde huis krijgt dezelfde avond nog een compleet gevulde hapjesbox van Mevrouw Kortekaas thuisbezorgd.

Om deel te kunnen nemen aan de Lissese Thuisbingo dient men zich vooraf aan te melden via www.gaapstokken.nl. Hier zijn ook de speluitleg en spelregels te vinden. De kosten bedragen €10,- per bingoset en na inschrijving en betaling ontvangt men de kaarten thuis op de mat. Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 28 mei 17:00 uur. Voor mensen buiten Lisse en Lisserbroek sluit de inschrijving op dinsdag 26 mei om 22:00 uur.

De Lissese Thuisbingo staat gepland op zaterdagavond 30 mei en wordt vanaf 19:00 uur uitgezonden via www.facebook.com/degaapstokken.