Datum: 04-06-2020 - 18:37

extra vak bovenaan geef elkaar de ruimte

13
me
'20
50 Jaar getrouwd!
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

50 Jaar getrouwd!

Blik op Lisse besteedt graag aandacht aan bruidsparen die 25, 50, 60 of 65 jaar getrouwd zijn en dit niet kunnen vieren of moesten annuleren vanwege de corona maatregelen. 'Laat het Blik op Lisse weten.(Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw.) .......

Cornelis Karel Ravensbergen en Fimke Ravensbergen - Busaan 50 jaar getrouwd.

Op 13 mei 2020 is het precies 50 jaar geleden dat Cornelis Karel Ravensbergen en Fimke Ravensbergen - Busaan trouwden. Cor is geboren in Rijnsburg en Fimke in Beetsterzwaag (Friesland).
Fimke is in haar jeugd met haar ouders naar Leiderdorp verhuisd.

Dochter Sandra: "Mijn ouders hebben elkaar leren kennen op dansles in leiden/Leiderdorp. Ze zijn getrouwd in het Karrewiel in Leiderdorp en daarna  in de Brouwerstraat in Rijnsburg gaan wonen. Ze zijn verhuisd naar Lisse ik dacht in de zomer van 1982. Ze gingen wonen in de Lindenlaan en hebben daar gewoond tot 2019. Ze wonen nu in de appartementen bij de Waterkanten."

Kinderen en kleinkinderen.

Het echtpaar kreeg drie kinderen. In 1973 is Ronald geboren, In 1976 Sandra en in 1979 José Ravensbergen. Ze hebben vier kleinzonen: Thomas (12), Julian (10), Lucas (8) en Sven (8).

Werk

Cor heeft gewerkt bij Verhuisbedrijf Binnendijk uit Rijnsburg, later bij transportbedrijf Zurel en daarna bij Jan de Rijk.  Fimke heeft gewerkt bij Lindor in Leiden, daarna bij Mijnders meubelen en later bij Paul Windt.

Hobby's

Cor en Fimke wandelen en fietsen veel. Cor zingt in het gelegenheidskoor en deed vroeger veel aan fotografie. Zo ontwikkelde hij zijn eigen foto's. Sandra: "Het zijn hele lieve, behulpzame mensen. Ze passen elke dinsdag op op de kleinkinderen Thomas, Julian en Lucas. Helaas kan dat nu even niet vanwege corona."

Met dank aan  dochter Sandra Van der Lee-Ravensbergen.

De redactie wil de familie van harte feliciteren en wenst hen een gezellige dag.

Kent u mensen in Lisse, Lisserbroek of Hillegom die 25/50 of 60 jaar getrouwd zijn? Laat het Blik op Lisse weten.Je vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw. Blik op Lisse besteedt daar graag aandacht aan. (foto's en een tekst) Dit alles kan 'Corinaproof' geregeld worden. We kunnen van tevoren alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar áangeboden worden Tip Blik op Lisse. Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan met u contact op om uw wensen door te nemen. Er zijn geen kosten aan verbonden.