Datum: 05-06-2020 - 20:22

banner 5 juni gemeente 2

01
apr
'20
Winkeliers bieden u extra diensten aan. Lekker thuis uit eten.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Winkeliers bieden u extra diensten aan. Lekker thuis uit eten.

Lekker thuis uit eten? Bestel bij restaurants en winkels in Lisse. De winkeliers zoals restaurants, kappers, pedicures e.d.  krijgen flinke klappen bij de huidige corona crisis en hebben soms noodgedwongen hun deuren moeten sluiten of zien hun inkomsten dalen. Maar het noopt een aantal restaurants en bedrijven ook weer tot creatieve oplossingen......

Zo bezorgen restaurants  hun heerlijke maaltijden nu ook veilig coronaproof aan huis. Maak het uzelf de komende tijd makkelijk en ga in eigen huis lekker uit eten.... De bij Blik op Lisse aangesloten eetgelegenheden brengen het graag bij u thuis. Maar ook verschillende winkeliers die bij BOL zijn aangesloten, willen u extra van dienst zijn en bezorgen indien nodig gratis bij u aan huis.

Een overzicht:

Nachtegaal restaurant rood

Hotel restaurant De Nachtegaal 

 Net als vele ondernemers in deze regio is ook Restaurant De Nachtegaal in Lisse hard getroffen door de maatregelen aangaande de verspreiding van het coronovirus.

Maar dat ze bij de pakken gaan neerzitten? Zeker niet!

Vorige week is gestart met het bereiden van gerechten en deze worden sinds kort ook, tot aan de voordeur bezorgd.
Op de website  staat de actuele menukaart met daarop de gerechten die besteld kunnen worden.
Bezorgen is gratis in de gemeente Lisse, daarbuiten rekenen ze, tot een straal van 10 kilometer rond Lisse, een kleine vergoeding.

Omdat Pasen dit jaar toch nét even anders zal worden gevierd bestaat de mogelijkheid om de Paasbrunch thuis te laten bezorgen.
Op de website staan de gerechten omschreven.
De Nachtegaal zal de gerechten bezorgen op elk gewenst adres (in Lisse en omgeving) want je kan de Paasbrunch ook cadeau geven.

Help de lokale middenstand en ga, nu je niet uit eten kan, thuis “uit” eten.

logo baaij

Baaij Fresh gewoon open. houd afstand.

Baaij Fresh mag gelukkig nop open blijven. Hou u daarom alstublieft aan de voorgeschreven maatregelen. U bent nog steeds van harte welkom maar voor de veiligheid van u als klant en voor ons eigen personeel wordt u gevraagd om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en daarna voldoende afstand te houden van elkaar. De paden zijn breed genoeg. Op drukke dagen kan het zijn dat u even moet wachten voordat u naar binnen mag, Er worden niet meer dan 8 klanten toegelaten in de winkel.

Gratis online thuis laten bezorgen en maart, april en mei.

Om de klanten ook in deze tijden van de beste service en producten te voorzien is het vanaf nu mogelijk om je spullen thuis te laten bezorgen. Een ‘contactloze’ bezorgservice dus. Bestel telefonisch of via de webshop en je bestelling wordt GRATIS thuis bezorgd (bij een besteding vanaf € 15. Pinnen aan de deur is mogelijk! Thomas: "Vandaag had ik een rit met bestellingen naar o.a. Katwijk en Sassenheim. We krijgen er wel nieuwe klanten bij."

Baaij Fresh bezorgt van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 19:00 uur.

Baaij Fresh maakt het u gemakkelijk.

Kies uit 3 maaltijden à 400 gram, geef uw bestelling aan hen door via telefoon (0252-413475) of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het wordt gratis bij uw bezorgd. U heeft de keuze uit 18 gerechten en dus zit er voor iedereen wel wat lekkers bij. De keuze ziet u hier onder in afbeelding (bezorging in Lisse, Hillegom, Sassenheim en Nieuw-Vennep)