Datum: 08-04-2020 - 17:26

extra vak bovenaan winkeliers bieden diensten aan

  
26
mrt
'20
Familieberichten (update 26-3-2020).
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Familieberichten (update 26-3-2020).

Het is mogelijk voor particulieren om gratis een overlijdens- of rouwbericht bij Blik op Lisse te plaatsen. Ook kunt u geboortekaartje/foto van uw pasgeborene of aankondiging van een huwelijksjubileum sturen naar  Blik Op Lisse. De website van Blik Op Lisse wordt dagelijks aangepast, dus op het gewenste moment plaatsen we uw bericht. Het bericht blijft enige tijd op de website staan....

De omstandigheden zorgen ervoor dat er in kleine besloten kring afscheid van haar moeten nemen. De familie vindt het fijn als u een herinnering, foto of condoleance met hen wil delen. Direct naar de gedenkpagina.

De familieberichten (rouwkaart - dankbetuiging) zijn bijgewerkt tot 26 - 03- 2020 (klik hier)

Het bericht is geplaatst onder ‘Familieberichten' onder het menu-item 'BlikOp'. U kunt ons uw geboortekaartje toesturen en eventueel een foto van uw pasgeborene. Maar ook een overlijdensbericht of aankondiging van een huwelijksjubileum of wat dan ook. U kunt uw foto/kaart aanleveren in een minimale formaat van 1000x800 pixels. Wilt u ook uw bericht plaatsen dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.