Datum: 03-04-2020 - 12:27

extra vak bovenaan winkeliers bieden diensten aan

  
22
mrt
'20
Blik op Lisse schenkt gratis DVD voor zorgcentra.
Geschreven door Redactie Blik Op Lisse

Blik op Lisse schenkt gratis DVD voor zorgcentra.

Door allerlei maatregelen is het voor de bewoners van woonzorginstellingen een heel lastige tijd. De kwetsbare groep moet zoveel mogelijk sociale contacten voorkomen en dat betekent dat ze geen bezoek meer mogen ontvangen, gebruik mogen maken van een ontmoetingsruimte of zelf erop uit kunnen......

 Het gevaar van een isolement ligt op de loer. Op dit moment worden er allerlei creatieve oplossingen bedacht om de ouderen een hart onder de riem te steken. Zo verzamelt Lidwien van Eijk van Wol en Zo gehaakte harten (zie artikel) en worden er openluchtconcertjes gegeven in de binnentuin van DSV|verzorgd leven Rustoord. (zie artikel)

Ook de redactie van Blik op Lisse wil de ouderen van de woonzorgcentra in de Duin- en Bollenstreek een beetje helpen. Hiervoor hebben we voor hen een DVD gemaakt met beelden van de lenteflora 2020 en bloeiende bollenvelden in de omgeving. Onder de foto's hebben we liedjes gezet vanuit de 'ouwe doos' met o.a. Wim Sonneveld, Dorus, Johnny Jordaan, Willeke Alberti en Herman Emmink. De film duurt ongeveer 34 minuten. Even de blik verruimen met tulpen uit Amsterdam en narcissen uit de Bollenstreek.

De DVD is gratis aan te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarna wordt er met u een afspraak gemaakt wanneer u de DVD op kunt komen halen.